LETNIA PROMOCJA PIWA NA WYNOS!!!
start w piątek, 02.08
OBECNIE DOSTĘPNE GATUNKI PIWA:
Pils, Pszeniczne, Malinowe
AKTUALNIE POJEMNIKI NA PIWO: (Więcej wielkości wkrótce!)
Pojemnik 2-litrowy: 34 PLN za pierwsze napełnienie (5% zniżki!)
-Dopełnienie: 32 PLN za napełnienie ( 11% zniżki! )
*Dostępne na życzenie w naszych barach
Beczka 30-litrowa: 420 PLN za beczkę ( 22% zniżki ! ) plus kaucja
*Beczki prosimy zamawiać telefonicznie, faxem lub mailem z minimum 48 godzinnym wyprzedzeniem.
*Do każdej zamówionej beczki dajemy gratis: 1 pompkę nalewania, 1 wiadro na lód, 1 worek lodu
*Beczki i dodatkowe wyposażenie należy zwrócić w przeciągu 7 dni w takim samym stanie jak otrzymane w celu odbioru kaucji.
KAUCJA ZA BECZKI (karta kredytowa lub gotówka):
Kaucja za beczkę, 300 PLN
Kaucja za pompkę, 250 PLN
Kaucja za wiadro na lód, 20 PLN
DODATKI:
Dodatkowy worek lodu - 20 PLN za worek
PROMOCJA DLA CZŁONKÓW KLUBU MIŁOŚNIKÓW PIWA SOMA:
Z kartą Klubu Miłośników Piwa SOMA przy zakupie piwa na wynos otrzymujesz rabat 5%!
Z kartą Klubu Koneserów Piwa SOMA przy zakupie piwa na wynos otrzymujesz rabat 10%!
*Rabatowi nie podlega kaucja.
*Wszystkie zamówienia są płatne gotówką lub kartą kredytową przy zakupie.
PS: Pamiętajcie, że nasze piwo jest produkowane domowym sposobem, z wyłącznie naturalnych, niepasteryzowanych składników. Aby zapewnić całkowitą satysfakcje z picia, należy go podawać schłodzone. Konsumować zaraz po otwarciu, przechowywać chroniąc przed światłem i ciepłem.
start w piątek, 02.08
OBECNIE DOSTĘPNE GATUNKI PIWA:
Pils, Pszeniczne, Malinowe
AKTUALNIE POJEMNIKI NA PIWO: (Więcej wielkości wkrótce!)
Pojemnik 2-litrowy: 34 PLN za pierwsze napełnienie (5% zniżki!)
-Dopełnienie: 32 PLN za napełnienie ( 11% zniżki! )
*Dostępne na życzenie w naszych barach
Beczka 30-litrowa: 420 PLN za beczkę ( 22% zniżki ! ) plus kaucja
*Beczki prosimy zamawiać telefonicznie, faxem lub mailem z minimum 48 godzinnym wyprzedzeniem.
*Do każdej zamówionej beczki dajemy gratis: 1 pompkę nalewania, 1 wiadro na lód, 1 worek lodu
*Beczki i dodatkowe wyposażenie należy zwrócić w przeciągu 7 dni w takim samym stanie jak otrzymane w celu odbioru kaucji.
KAUCJA ZA BECZKI (karta kredytowa lub gotówka):
Kaucja za beczkę, 300 PLN
Kaucja za pompkę, 250 PLN
Kaucja za wiadro na lód, 20 PLN
DODATKI:
Dodatkowy worek lodu - 20 PLN za worek
PROMOCJA DLA CZŁONKÓW KLUBU MIŁOŚNIKÓW PIWA SOMA:
Z kartą Klubu Miłośników Piwa SOMA przy zakupie piwa na wynos otrzymujesz rabat 5%!
Z kartą Klubu Koneserów Piwa SOMA przy zakupie piwa na wynos otrzymujesz rabat 10%!
*Rabatowi nie podlega kaucja.
*Wszystkie zamówienia są płatne gotówką lub kartą kredytową przy zakupie.
PS: Pamiętajcie, że nasze piwo jest produkowane domowym sposobem, z wyłącznie naturalnych, niepasteryzowanych składników. Aby zapewnić całkowitą satysfakcje z picia, należy go podawać schłodzone. Konsumować zaraz po otwarciu, przechowywać chroniąc przed światłem i ciepłem.
Comment