10.02 w Proximie (Warszawa). Jak ktoś lubi bujać się w rytmie dub reagge i takie tam różne to będzie się dobrze bawił.
Bakshish, Paprika Korps
Collapse
X
-
Bakshish, Paprika Korps
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak -
Paprykarz jest z Opola- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Świetny koncert się zapowiada. R.U.T.A to wykrzyczany bunt, z ostrą agresywną muzyka ale ubraną w melodię. Paprika - jest mocno, ale jest i puls i bujanie reggae.
Niezła mieszanka.
R.U.T.A./Paprika Korps w Warszawie [Hydrozagadka]
15. grudnia 2013, niedziela...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
-
Pierwszy browar na Mierzei Wiślanej zlokalizowany jest na samym końcu cyplu, trzy kilometry od granicy Federacji Rosyjskiej.
Browar restauracyjny i hotel "Four Winds Resort & SPA" został otwarty w 2019 roku.
Hasłem browaru jest "Na zachód od granicy, na północ...-
Channel: Pomorskie
-
-
Kolejny browar w Libercu rozpoczął swoją działalność w tym roku. Dawny młyn Hirschmanna stopniowo przekształcono w kompleks o nazwie WAREHOUSE.
W jego skład wchodzą: restauracja i klub muzyczny WAREHOUSE, browar KOUSEK PIVA, oraz mały budynek piekarni w który zakupimy pieczywo produkowane...-
Channel: Czechy
-
-
20 pażdziernika w warszawskiej Proximie zagra Therion (oraz Tristania i coś tam jeszcze jako support) Wszystko byłoby malinowe, gdyby nie cena - 75 PLN w przedsprzedaży i 85 PLN w dniu koncertu. No i coś mi się wydaje, że będą sobie musieli poradzić beze mnie
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
-
Jako maniak ostrej i pikantnej kuchni przywiozłem sobie kolejny przepis na doskonałe ostrości, tym razem wyszukane w kuchni serbskiej: pieczoną serbską ostrą paprykę.
Jest ona podawana na zimno jako przystawka do obiadu, czy kolacji, a nawet i śniadań, w zależności co i dla kogo....-
Channel: Kulinaria
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment