Wpływ syropów maltozowych na przebieg fermentacji w brzeczce słodowej

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Stefania
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.03
    • 1

    #1

    Wpływ syropów maltozowych na przebieg fermentacji w brzeczce słodowej

    Moj temat pracy magisterskiej brzmi"Wpływ syropów maltozowych na przebieg fermentacji w brzeczce słodowej".Muszę znaleść jak najwięcej informacji na ten temat.
  • marcopolok
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.10
    • 2339

    #2
    A ten wpływ to w ramach imprezy,promocji czy może koncertu?
    no i wypadałoby jakieś cześć powiedzieć i zapytać czy przypadkiem ktoś nie mógłby ci pomóc. A ty tak "dup na słup" ogłoszenie
    bez brody...

    Comment

    • Cyrkonia
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.10
      • 1936

      #3
      Nie no........
      Najlepsze jest miejsce tego ogłoszenia ....
      Koncerty i inne

      To kto komu ma grać?
      www.stat-gra.pl

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      • Daray
        Brak wyraźniej fermentacji po 48h
        Daray
        Dzień dobry,

        W sobotę robiłem piwo z ekstraktów (3x ekstrakt słodowy pszeniczny 1.7kg, 60g chmielu oktavia i jakieś pół kilo cukru dla podkręcenia mocy). Do tego paczka drożdży Safbrew WB-06

        Niestety sprawy mi się mocno pokomplikowały i musiałem kończyć warzenie bardzo...
        2023-03-13, 20:01
      • SielskieWzgorze
        Pierwsze warki - Czeski Leżak, Koźlarz
        SielskieWzgorze
        Witam serdecznie wszystkich piwowarów.

        W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza".
        ...
        2024-02-19, 09:28
      • VidiBob
        Piana a brak wyraźnej fermentacji
        VidiBob
        Dzień dobry,
        zaczynam swoją przygodę z browarnictwem domowym. Początki jak najprostsze z brewkitu ? Kupiłem pszeniczny. Po wymieszaniu puch doprowadziłem do wrzenia chwilę pogotowałbym. Drożdże rozpuściłem w ostudzonym wrzątku do 20C po 30 min. dodałem do brzeczki o temp 25C. Aktualnie...
        2022-05-19, 14:36
      • RomaNzRumunii
        Kolsch temperatura fermentacji
        RomaNzRumunii
        Witam, kupiłem zestaw kolscha z browamatora i w instrukcji jest żeby po tygodniu wstawić do pomieszczenia poniżej 10 stopni ale drożdże to s-33, czy one nie padną przy dziesięciu stopniach? Po 7 dniach mam blg 5, fermentuje w 18 stopniach, przetrzymać jeszcze w tej temperaturze czy wstawić...
        2023-11-25, 21:07
      • heckler
        Czechy, Krnov, Říční okruh 123/10, Minibrowar Arogant
        heckler
        Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
        2023-09-12, 07:52
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...