Wpływ syropów maltozowych na przebieg fermentacji w brzeczce słodowej

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Stefania
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.03
    • 1

    Wpływ syropów maltozowych na przebieg fermentacji w brzeczce słodowej

    Moj temat pracy magisterskiej brzmi"Wpływ syropów maltozowych na przebieg fermentacji w brzeczce słodowej".Muszę znaleść jak najwięcej informacji na ten temat.
  • marcopolok
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.10
    • 2334

    #2
    A ten wpływ to w ramach imprezy,promocji czy może koncertu?
    no i wypadałoby jakieś cześć powiedzieć i zapytać czy przypadkiem ktoś nie mógłby ci pomóc. A ty tak "dup na słup" ogłoszenie
    bez brody...

    Comment

    • Cyrkonia
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.10
      • 1936

      #3
      Nie no........
      Najlepsze jest miejsce tego ogłoszenia ....
      Koncerty i inne

      To kto komu ma grać?
      www.stat-gra.pl

      Comment

      Przetwarzanie...
      X