Święto piwa w centrum miasta
2024.10.04-06 - Szczecin, Oktoberfest Szczecin
Collapse
X
-
2024.10.04-06 - Szczecin, Oktoberfest Szczecin
- Wydarzenie
-
FB wydarzeniahttps://www.facebook.com/photo/?fbid=3792709604304518&set=a.1377964725779030
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Przyszedł czas na kolejne - XII Koszalińskie Święto Piwa Oktoberfest, które odbędzie się 18 października!
Jak co roku czeka na Was wiele atrakcji oraz konkursów!...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-09-28, 22:05 -
-
Miejsce Mikołajek Winestone Szczecin
- Mikołajkowa Degustacja Piwa z Browarem Gryfus;
- Pasjonaci ze szczecińskiego Browaru Gryfus opowiedzą o różnorodności stylów piwa, tajnikach procesu warzenia oraz bogactwie piwnej kultury;
- Możliwość zgłębienia tajników piwowarstwa....-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-11-18, 19:56 -
-
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
-
Ci co byli lub będą w Czarnogórze, swoją obecność zawężają do miejscowości nadmorskich, co wcale nie dziwi. Natomiast mało kto zapuszcza się do stolicy. Można to także zrozumieć, ponieważ zabytków praktycznie tam nie ma, co jest pokłosiem zamiłowania rożnych armii, w zrzucaniu ładunków...3 Photos
-
Channel: Czarnogóra
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.