Od piątku 11.04.25 startuje Koníčkův vikend w PiwPaw na Foksal 16. Akcja potrwa do niedzieli, ale niektóre piwa będą zapewne gościć również w późniejszym czasie. Pivovar z Vojkovic przejmie 10 kranów, będzie można wylosować firmowe gadżety.
2025.04.11-13 - Warszawa, Pivovar Koníček w PiwPaw Beer Heaven
Collapse
X
-
Konicek widzę się rozbrykał
p.s. Dadek - poczytać: https://www.browar.biz/forum/piwo/im...ale-wydarzenia
i zastosować w przyszłości- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Ano rozbrykał. Chociaż trochę mu pomogłem
. A zakończenie będzie oficjalnie w niedzielę czyli 13.04.25.
Sorka ale na te tabelki to chyba za cienki jestem...Ostatnia zmiana dokonana przez dadek; 2025-04-11, 03:30.Comment
Related Topics
Collapse
-
Pierwszy raz w Czeskiej Piviarni od godz. 16:00 ze wszystkich kranów poleją się piwka z browaru Koníček.
1.Koníček - Štědrok 24% Mocne
2. Koníček - Hatatitla 14° IPA
3. Koníček Ryzák 11° Jasne
4. Koníček Grošák 14° Półciemne
5. Koníček Vraník 12° Ciemne
6. Koníček...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-11-26, 17:46 -
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
-
ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
-
-
-
Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
Na szczęście ulica przy...-
-
-
Zámecký pivovar Frýdlant zniknął tu z nazwy, z boku etykiety widnieje Albrecht.
Uwarzone w 2020 r.
Ekstr. 20%
Alk. 10%
Na ecie wspominają że to "Archivni Imperial IPA" w stylu belgijskim
Aromat - słodka, ciężka biszkoptowa baza...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment