3-4 maja, Bielsko-Biała: Blue Cafe, Hey, Brat Hanki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

3-4 maja, Bielsko-Biała: Blue Cafe, Hey, Brat Hanki

Piknik Rodzinny na terenie Akademii Techniczno-Humanistycznej, ul. Willowa 2

3 maja - Blue Cafe, Hey (wjazd 10 zł)
    4 maja - Brat Hanki (gratis)

sponsor - wiodąca firma branzy piwowarskiej
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

Krótka recenzja

Blue Cafe - rewelacja (jak zawsze)
    Hey - dla zainteresowanych. lekko mnie zdołował prowadzący informując, że pierwszy wykonywany utwór powinni pamietać przedstawiciele starszego pokolenia, bowiem został nagrany 10 lat temu )
    Brathanki - fatalnie nagłosnione takiesobie
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      Jelcz-laskowice, Polna 38, Browar Cześć Brat!
      pebejot
      Browar Cześć Brat! zaprasza w sezonie w weekendy do swojego firmowego lokalu.
      Lokal ma formę ogródka działającego na terenie posesji, na której mieści się browar.
      Do dyspozycji mamy hipsterskie stoliki z blatem z płyty paździerzowej w komplecie z ławkami zbitymi z europalet....
      2023-09-11, 21:37
    • Serokomlak
      Islandia, Egilsstaðir, Fagradalsbraut 25, Austri Brugghús
      Serokomlak
      Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
      2024-10-27, 00:16
    • Warzywo
      15-16 maja łaskawy pan popuszcza smyczkę niewolnikom
      Warzywo
      Trzeba korzystać bo wiecie rozumiecie potem będzie 15 fala i już "wieczna pandemia"

Ja w sobotę koncentruję się na swoich barach osiedlowych, może zaliczę Hopito ale to w nocy około zerowej, i może Pod Kopytem kto wie (kto chciałby to niech mnie łapie telefonicznie)...
      2021-05-12, 20:27
    • darekd
      De Struise, Rio Reserva
      darekd
      Znany kraftowiec z Flandrii Zachodniej, zaczęli warzyć od pocz. XXI w. jako kontraktowiec, od 2010 mają własny browar w budynku starej szkoły w miejscowości Oostvleteren, niedaleko granicy z Francją. https://struise.com/

Uwarzone w roku 2012 przy współpracy japońskiego piwowara Ryohei...
      2023-01-06, 17:19
    • elbinger
      Sprzedam pokale restauracyjne EB + inne w komplecie
      elbinger
      Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
      Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
      Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany
      ...
      2022-02-27, 09:06
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...