Cholera!Za malo ja znam zeby sie swietnie bawic, ale nie lubie glupawej muzyki, wiec Bjork moze mnie zainteresowac (na pewno nie nalezy do "oniczymspiewajacychpieknosci").A moze ktos sie wybiera i chcialby "zarazic" mnie swoja islandzka pasja? (browarek OK!).
Pojutrze w Sopocie Bjork
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry,
Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.
Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2024-01-20, 14:24 -
-
Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
- etykiety powklejane w 4 segregatorach
...5 Photos-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-09-25, 16:09 -
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 19:47 -
No więc sprawa wygląda bardzo prosto, właśnie skończyłem gotować piwo i nagle mnie olśniło, że zapomniałem zamówić drożdzy XD Przechodząc do sedna, czy mogę przelać piwo do fermenatora i dodać drożdze jutro, pojutrze? Czy mam odrazu wszystko wylać i lepiej planować przyszłe zakupy?...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Na stronie Fly4free jeden z redaktorów (zresztą już nie pierwszy raz) zasygnalizował pewną opcję turystyczną, która może kogoś zainteresować. Zebrane ceny noclegów w browarach restauracyjnych. Na majówkę...
Majówka tylko dla pełnoletnich! Zbiór noclegów w hotelach z własnym browarem od 190...2021-03-07, 10:33 - Loading...
- Koniec listy.