Trasa promocyjna książki "Piwnym szlakiem"

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

Trasa promocyjna książki "Piwnym szlakiem"

Podczas spotkań promujących przewodnik Piwnym szlakiem po Europie Środka można będzie nabyć książkę w promocyjnej cenie i otrzymać autograf od jej autora. Zorganizowany będzie także konkurs z wiedzy o piwie i piwowarstwie: nagrodami będą "niezbędniki piwosza": przewodniki "Piwnym szlakiem ..." wraz z kuflami piwnymi, oraz litry złocistego trunku.

KALENDARZ IMPREZ PROMOCYJNYCH
    17 lipca, Wrocław - Minibrowar i Restauracja "Spiż", Rynek - Ratusz 9 g 19.00 Promocja przewodnika Piwnym szlakiem po Europie Środka autorstwa Aleksandra Strojnego

szczegóły
    Szczegóły tutaj
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
  • Pepek
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.04
    • 1500

Czyżby szykowało się z tej okazji jakieś kolejne oficjalne spotkanko grupy wrocławskiej? Proszę Kolegów o zajęcie stanowiska w tej kwestii.
    Pepek

Piwo pijesz - dłużej żyjesz !!!

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

Pepek napisał(a)
      Czyżby szykowało się z tej okazji jakieś kolejne oficjalne spotkanko grupy wrocławskiej? Proszę Kolegów o zajęcie stanowiska w tej kwestii.
      A możnaby cosik pomyśleć - to co, 17-stego w Spiżu?

Zaraz rzucę temacik w "spotkaniach"
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• Wujek
        Wycieczka: "Piwnym szlakiem - Frankonia"
        Wujek
        Ze strony organizatora:

Serdecznie zapraszamy na pierwszą wycieczkę z nowego cyklu „Piwnym Szlakiem”. Bawaria to kraina tysiąca browarów, my podczas czterodniowej wycieczki odwiedzimy „zaledwie” 14 spośród nich, ale to wystarczy, by poczuć klimat bawarskiej biesiady i spróbować...
        2019-09-10, 20:11
      • Konrad131
        Witam szanowne grono!
        Konrad131
        Wypadałoby się przedstawić, a więc:
        do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
        Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
        2023-03-31, 14:18
      • Ahumba
        2024.11.03 - Łódź, Spacer Pamięci z Bractwem Piwnym
        Ahumba
        Kontynuacja zapoczątkowanej w 2023 r. tradycji odwiedzania grobów zmarłych członków Bractwa Piwnego. W tym roku odwiedzamy groby zmarłych członków.:
        - Marek Suliga, godz. 11.15, cmentarz "Mania" w Łodzi;
        - Zbigniew Olobry, godz. 12.30, cmentarz "Doły" w Łodzi.
        Start
        2024-11-03
        Koniec
        2024-11-03
        Adres
        Łódż, Cmentarz Mania
        2024-10-31, 14:29
      • ART
        Poznań, Cybińska 13/1, Tam gdzie zawsze
        ART
        Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
        2023-06-18, 15:10
      • bastion
        Słowacja, Handlova, Kremnicka 12, Pivovar Banik.
        bastion
        Miasto Handlova jest jednym z ostatnich reliktów wydobycia węgla kamiennego na Słowacji. Chociaż w sumie to raczej czas przeszły, ponieważ w pobliskiej kopalni trwa już ''sprzątanie''.
        Na każdym kroku można spotkać się z miejscami związanymi z górnictwem. Są też kamienice w jakich...
        2023-01-18, 22:08
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...