Turniej jak turniej, ale Lwówek przygotowuje specjalną ofertę piwa Książęcego niepasteryzowanego i nieklarowanego. Piłem wczoraj w browarze - wrażenie niesamowite. Porównać można tylko ze Spiżem.
16 sierpnia, zamek Książ, turniej rycerski
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
-
Urokliwa kawiarnia na wzgórzu zamkowym górującym nad przemyską starówką. W ofercie lane piwo z Browaru Grodzkiego, oraz pełna oferta piw z tego browaru w butelkach. Czynne od 9:00.
-
Channel: Podkarpackie
-
-
Schwetzingen to nieduże miasto (około 20 tyś. mieszkańców) położone 13 km na południe od Mannheim na linii kolejowej do Karlsruhe. Pociągi kursują tu co 30 minut (w szczycie częściej), a podróż między tymi miastami trwa 14 minut.
Główna atrakcją, która przyciąga turystów do...-
Channel: Niemcy
-
-
Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
-
Channel: Czechy
-
-
Myślę, że prawie każdy o tym miasteczku coś tam słyszał, a ja np. zawitałem tam już po raz czwarty.
W Lednicy znajduje się neogotycki zamek otoczony dwustuhektarowym parkiem. W 1996 roku obiekt ten razem z pałacem w sąsiedniej miejscowości Valtice wpisany został na listę...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment