Poszukuję piwowarów z Wrocławia chętnych do prezentacji swojego warsztatu oraz oczywiście zacnych trunków, podczas Festynu Jadwiżańskiego we Wrocławiu-Leśnicy.
12.X.2003 Festyn Jadwiżański Wrocław-Leśnica
Collapse
X
-
Odp: 12.X.2003 Festyn Jadwiżański Wrocław-Leśnica
forno napisał(a)
Poszukuję piwowarów z Wrocławia chętnych do prezentacji swojego warsztatu oraz oczywiście zacnych trunków, podczas Festynu Jadwiżańskiego we Wrocławiu-Leśnicy.
To niesprawiedliwe.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
właśnie na PW dostałem wiadomość od forno, że zaproszenie dotyczy wszystkich chętnych do wzięcia udziału w pokazachWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Hohoho, no to chyba zapowiada się w takim razie jakieś niezłe spotkanie połączone z degustacją
Przyłączam się do słów Breslauera - więcej szczegółów, nawet jeśli są to jeszcze ustalenia nieoficjalne, bo do festynu jeszcze szmat czasu.
Comment
-
-
Festyn Jadwiżański w Leśnicy
Sprostowanie
Festyn jest imprezą historyczną, na której m.in. chcemy zaprezentować stare rzemiosła. Stąd pomysł na piwowarstwo.
Myślałem o uczestnictwie 3-5 domowych browarów w jednym, wspólnym kramie.
Wygląda jednak na to, że może być więcej chętnych. Myślę, że można by było zrobić imprezę "tematyczną" w innym terminie.
Jesteśmy otwarci na propozycje.
Pozdrawiam smakoszy
Comment
-
-
Wrocław bez piwowarów na Festynie Jadwiżańskim
Ludzie! Bracia po kuflu!
Dałem juz zapowiedzi o tej imprezie i domowym piwie.
Ratujcie honor piwowarów!
Czyżby nikt we Wrocławiu i okolicach nie parał się domowym browarnictwem?
Skoro tak, zapraszam do udziału w październiku w Festynie Jadwiżańskim wszystkich tych, którzy chcieliby wystawić do publicznej oceny swoje dzieła.
Warunki do uzgodnienia.
Comment
-
-
przykro mi, wszelkie zapasy piw domowych zostaną spożyte w Wieżycy zdala od Wrocławia
p.s. podeślij mi na PW wszelkie szczegóły - postaram się pomóc wedle możliwości (mogę zamiescić informację w następnym Kurierze Piwnym, możliwe że ktoś się wtedy zgłosi)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment