ktos moze zna wiecej szczegolow dotyczacych tej imprezy? z nazwy zapowiada sie ciekawie
10 - 12.10.2003 r. Festiwal Piwa OCTOBER FEST Wroclaw
Collapse
X
-
moich garść uwag:
- ciekawe dlaczego Octoberfest? - czy to od octu?
- do dyskusji nie związanych z imprezą opisaną w temacie proszę używać działu Przy Piwie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jesli chcieliby byc oryginalni, to moze: OktoberfestungPopieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Odp: 10 - 12.10.2003 r. Festiwal Piwa OCTOBER FEST Wroclaw
spaw napisał(a)
ktos moze zna wiecej szczegolow dotyczacych tej imprezy? z nazwy zapowiada sie ciekawie
Nie wiadomo czy impreza się odbędzie. Organizatorzy chcieliby zaprosić do udziału wzorem Niemców kilka browarów. Niestety, w Poisce ciągle trwa walka o rynek i browary patrzą na siebie wilkiem. Piast byłby zainteresowany ale na zasadzie wyłączności a nie współudziału z Żywcem, KP lub Lwówkiem.
Comment
-
-
GAMBRINUS napisał "Jesli chcieliby byc oryginalni, to moze: Oktoberfestung".
Dobre! A wziąwszy pod uwagę analogię do miejsca wydarzenia to oczywiście powinna to być impreza pod nazwą "Oktoberfestung Breslau". Do wzięcia udziału w której należy zaprosić przede wszystkim browary z Festung Stettin, Kolberg usw.
A tak serio, to znowu jakiś marketingowiec Pożal Się Boże wymyślił nazwę, która w jego mniemaniu ściągnie wielu wystawców...
Nie mam nic do tej inicjatywy, ale na pewno okaże się klapą...
HALT DIE KLAPPPE - SCHOENE GRUESSE VON OKTOBER FESTUNG STETTIN!
Comment
-
-
organizator zgłosił się do mnie, ale ani nie napisał nic poza datą ani nie odpowiedział na mój list. dlatego sądzę ze nic z tego nie będzie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment