15.11.2003 - Bielsko-Biała, Hospoda Svejk - Czeska muzyka biesiadna

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

15.11.2003 - Bielsko-Biała, Hospoda Svejk - Czeska muzyka biesiadna

15 listopada o godz. 20 zagra czeska kapela Terlicanka. Gdzie? A tutaj . Wjazd gratis, rezerwacja stolika 10 zł/os. (stoły 4 i 6-osobowe).
    29.11 planują czeskie andrzejki, o czym poinformuję
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Related Topics

Collapse

• ART
    Gliwice, Dworcowa 30, Czeska - pivo i knedliki
    ART
    Będąc w sobotę w Gliwicach, lokal ten przyciągnął dość wczesnymi godzinami otwarcia:
    sob- niedz - od 12:30, pn-czw - od 15:00, pt. od 13:00.

z zewnątrz nie zachęcał do wejścia

Jest tu Bernard z wajchy w 3 odsłonach.

Byliśmy w porze obiadowej...
    2024-03-02, 02:21
  • heckler
    Radíkovice, Radíkovice 12, Pivovar na Statku
    heckler
    Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...
    2023-08-25, 06:29
  • Gringo
    Kuchnia czeska
    Gringo
    Przez 20 lat wyjazdów do Czech z różną częstotliwością i w różne regiony, kuchnia czeska stała się moją jedną z ulubionych. W zasadzie jest w pierwszej trójce. Uwielbiam te tłuste potrawy z knedlikami, chleb z kminkiem i zakąski do piwa. Nawet unowocześnianie tej kuchni przez niektórych...
    2019-12-14, 20:30
  • heckler
    Zdjęcia skopiowane z naszego forum na czeską stronę internetową.
    heckler
    Tak jak w tytule. Przeglądając ostatnio czeską stronę natknąłem się na zdjęcia z browarów. Ta strona to: http://www.zpravy.pivovary.info/?page_id=6458
    W sumie to nic w tym dziwnego nie ma, ale przypadkiem odnalazłem tam moje zdjęcia wklejane do galerii browar.biz . Ktoś je sobie po prostu...
    2018-11-28, 14:17
  • heckler
    Nové Město na Moravě, Žďárská 84, Pivovar Hejkal
    heckler
    Žďárské vrchy to kawałek ładnej, pofałdowanej ziemi będący częścią Vysočiny. Leżące na ich skraju małe miasteczko Nové Město na Moravě doczekało się swojego małego browaru o nazwie Hejkal. Po środku rynku stoi ładny kościół, fontanna, za to na obrzeżach miasta króluje ,wczesny...
    2019-06-14, 07:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...