31 maja 2004 roku na chorzowskim Stadionie Śląskim zagra METALLICA. Fanom ciężkiego grania nic nie trzeba dodawać. Bilety w cenie 95, 110 i 150 złotych pojawią się w sklepach 2 lutego.
31 maja 2004 r - Chorzów, METALLICA
Collapse
X
-
Dodawać nic nie trzeba może po za tym, że to wypada w poniedziałek... Nie będę sie wypowiadał na temat doskonałości tego pomysłu i bystrości jego autora.
...ale zrobię wszystko, żeby dostać urlop i się tam pojawić.Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
-
-
Ja też bym chciał, ale te ceny (no i poniedziałek), zwłaszcza że 18 maja jest jeszcze Jethro Tull (o czym w osobnym temacie).
Zobaczymy, ale nie wygląda to różowo.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Organizator ma dwa duuuże plusy za termin i cennik. Ale i tak chciałbym dać mu zarobić. Tyle że trzeba zabezpieczyć urlop, no i ecie-pecie...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
A ja ani na jedno, ani na drugie.
W planie Petersburg ale na razie tylko w planie.
A Metallica - dla mnie to była najlepsza kołysanka. Od razu usypiałam.
Comment
-
-
Szkoda że nie w Warszawie to może bym się wybrał a tak to szanse są marne.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Też dziś do mnie to info dotarło. Kurcze, niby się było i w 91 i w 96 i w 99 roku czyli na wszystkich oprocz tego pierwszego koncertu w 1986 roku i w sumie teraz też by wypadało ale czlowiek już zdziadział , stary piernik się zeń zrobił No może gdyby jakaś mocna beergrupa z sekcji stołecznej się wybierała to maybe...Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Data faktycznie nie jest trafiona ale taki koncert nie trafia się często!!! Na początku grudnia byłem na Iron Maiden - data też była niespecjalna, ale opłaciło się jak cholera! Byli niesamowici Metallica też pewnie taka będzie
Pozdrawiam!Guinness is good for You!
www.guinnessbeermats.friko.pl
Comment
-
-
iron napisał(a)
Ja też bym chciał, ale te ceny (no i poniedziałek), zwłaszcza że 18 maja jest jeszcze Jethro Tull (o czym w osobnym temacie).
Zobaczymy, ale nie wygląda to różowo.Cyrkonia napisał(a)
A ja ani na jedno, ani na drugie.
W planie Petersburg ale na razie tylko w planie.
A Metallica - dla mnie to była najlepsza kołysanka. Od razu usypiałam.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pojawiło się światełko w tunelu
Zarysowała się możliwość, że dostanę bilecik na imieniny, zobaczymy.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Passenger napisał(a)
Data faktycznie nie jest trafiona ale taki koncert nie trafia się często!!!*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
Comment