DZISIAJ <STOP< DEPECHE MODE PARTY <STOP< 4 RÓŻE DLA LUCIENNE <STOP< ZIELONA GÓRA <STOP< STARY RYNEK <STOP< GODZINA 20.00 <STOP< WARTO PRZYJŚĆ
DEPECHE MODE PARTY
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
wyłącz CAPSLOCK <STOP>- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
NA PRZYSZŁOŚĆ DOSTOSUJĘ SIĘ DO NIEDODAWANIA CAPSLOKU <STOP< NIE WIEDZIAŁEM ŻE NIE WOLNO UŻYWAĆ FORMY TELEGRAMUComment
-
Możesz sobie pisać jak chcesz, ryzukujesz tylko tym, że mniej ludzi przeczyta to co masz do przekazania.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Seria "Party Starter" dla Żabki, o której w rozmowie z Kopyrem gdzieś tak z rok temu wspominał Zwierzyna nieco się rozrosła przez ten czas. Były już NZ Pale Ale, West Coast IPA, Session IPA, West Coast APA, Hazy APA oraz East Coast IPA (może coś mi jeszcze umknęło). No i trafiło...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-07-07, 11:32 -
-
IPA z alko 5.5% z chmielami Azacca, Citra, Mosaic, Summit.
Piana - sporo.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - złota słomka.
Aromat - ledwo cytrusy nad ejlowością tytoniową.
Smak - słodkawe, syntetyczna (?) cytrusowość. Owocowość ejlowa, gorzkawa....-
Channel: Anglia
2024-02-25, 21:31 -
-
Otwarty niedawno sklep, można by rzecz patronacki Browaru Staropolskiego, bo 99% asortymentu to ichniejsze piwka, zestawy, szkło firmowe. Jest Koźlak Staropolski, wszystkie Portery i np puszkowe Dworskie, co nigdzie na oczy nie widziałem. Jak ktoś lubi Staropolskie "sztosy" to wpadajcie,...
-
Channel: Dolnośląskie
2022-07-18, 15:00 -
-
Session IPA
Alko 4.0%, IBU 27.
Chmiele: Citra, Bru 1.
Piana - sporo, potem pełna warstewka.
Lacing - pełne szkło.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, blado żółty.
Aromat - cytrusy i ziołowość.
Smak - lekko słodkie z kontrą ziołową,...-
Channel: Norwegia
2022-04-15, 17:31 -
-
Ostatnim razem było bardzo fajnie i szkoda, że Piecia (na szczęście nieco nietrzeźwy) zdążył na ostatni autobus na Wschód
W tym roku też będzie dużo piwa,a Hala zapewnia dużo różnorodnego jedzenia.
30 kranów, najlepsze polskie browary, goście z zagranicy, kilkadziesiąt premier,...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment