Odwiedziny u Hamleta i w Browarach Carlsberg

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Odwiedziny u Hamleta i w Browarach Carlsberg

3 – dniowa wycieczka autokarowa organizowana przez Unity Line

Termin:
    C 1 01 – 03.05.2004
    C 2 10 – 12.06.2004
    C 3 01 – 03.10.2004
    Cena:
    505,- PLN* + 7% Vat za osobę w pokoju / kabinie dwuosobowej (równowartość 990,- SEK + 7% Vat)
    675,- PLN* + 7% Vat za osobę w pokoju / kabinie jednoosobowej (równowartość 1.320,- SEK + 7% Vat)

wszelkie inne szczegóły wraz z programem ramowym - http://www.unityline.pl
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10867

Ostatnio zorganizowałem sobie podobną wycieczke i wyszło znacznie taniej. Jeśli się wczytasz w oferte to zauważysz że w sumie masz jeden dzień wycieczki autokarowej a dwa na mocno bujającej się łajbie.
    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

Related Topics

Collapse

• becik
      Pruszków, Obrońców Pokoju 8, Browar Otwarte Bramy
      becik
      Wreszcie i Pruszków ma swoje piwo. Browar położony na długość papierosa od stacji PKP z buta. Otwarte Bramy witają pomieszczeniem z w którym jest bar, warzelnia i zaszklona leżakownia. Do tego dość spory ogródek za pomieszczeniem.
      W chwili otwarcia dostępne 3 piwa: Lager, Pszeniczne,...
      2020-05-23, 19:07
    • heckler
      Czechy, Hlavní 425, Třebotov, Pivovar Kulivá Hora
      heckler
      Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
      2025-01-07, 07:41
    • pebejot
      Gorzów Wielkopolski, Targowa 2, Hotel & Browar Pavco
      pebejot
      Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
      Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....
      2024-09-08, 23:21
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • heckler
      Czechy, Kostelec na Hané, Revoluční 625, Castellum Brewery
      heckler
      Pasja do warzenia piwa z piwowarstwa domowego przerodziła się bycie browarem kontraktowym, a od kwietnia 2023 roku Castellum Brewery stał się browarkiem stacjonarnym.
      Pomysłodawcami tego przedsięwzięcia jest trzech przyjaciół: Martin, Arnošt, Vit, a dwóch pierwszych pełni zaszczytną...
      2024-05-08, 07:10
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...