jak co roku w dniach 16-20 marca od godziny 20.00 w klubie 4 RÓŻE DLA LUCIENNE, i po raz pierwszy w klubach ZATEM RE@NIMATOR I W lOCHACH w Sulechowie odbędzie się ZIELONY TYDZIEŃ Świętego Patryka. Będą biesiady BRACTWA RYCERSKIEGO koncerty zespołu muzyki irlandzkiej "40%", wystawy, faceci w kiltach, super specjalne ceny na irlandzkie trunki, oraz w sobotę 20 marca BITWA O IRLANDIĘ
"Dni Świętego Patryka" Zielona Góra - Sulechów
Collapse
X
-
a będzie przynajmniej coś piwnego?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
no ale w jakim sensie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
jestem wścibski...
jakich piw?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
właśnie w 4 Różach w Zielonej Górze odbywa się biesiada rycerska z okazji świętego Patryka i leje się warka żywiec i piwa irlandzkie. W czwartek w Sulechowskich Lochach i w piątek w 4 Różach będzie rządził zespół muzyki irlandzkiej 40%. A w soboteWA O IRLANDIĘ czyli BOŻE MIEJ NAS W SWOJEJ OPIECE
Comment
-
-
co prawda już po wszystkim, ale może wymienisz wreszcie te irlandzkie piwa?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment