Czy ktoś się wybiera na tegoroczny Jarmark Dominikański w dniach 31.VII -22.VIII? Jest wspaniała impreza, na której można posłuchać dobrej muzyki, napić się dobrego piwka a przede wszystkim można, wyszperać ciekawe butelki, wafle, kapsle, etykiety itp. Moim zdaniem jest to jedna z większych giełd Birofilistycznych w naszym kraju.
2004.07.31 - 2004.08.22 - Jarmark Dominikański -Gdańsk
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Byłem na Świętym Dominiku przelotem i na krótko. Tłum ogromny, ale i sporo ciekawostek. Oczywiście wszechobecny Special. Rzuciła mi się w oczy niesamowita wręcz mnogość wron, sfastyk i innych tego typu pohitlerowskich pamiątek. Ależ tego ludzie powygrzebywali ze strychów i z lasów.
Po za tym zaopatrzyłem się w dwa kufle z przykrywkami. Nie jestem zagorzałym kolekcjonerem, ale podobały mi się (i mojej żonie), a co najistotniejsze dobrze się z nich pije
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
-
-
StaryKocur napisał(a)
zimno celcie, zimno wszędzie. Czy ktoś zgadnie, co to będzie?
Comment
-
-
....ech
Właśnie wrociłem z tegorocznego rozpoczęcia Jarmarku Św. Dominika.
Jeśli tak ma wyglądać cały jarmark to mnie tam już nie zobaczą.
Ścisk, smród i do tego chamstwo!
... że nie wspomnę o piwie Gdzieś tam tylko Koźlaczek zamajaczył.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Ale oprócz Koźlaczka w obrębie Jarmarku jest też Brok i Jurand. Ja byłem w niedziele w poszukiwaniu podstawek. Pchli Targ powiększył się znacznie niestety z podstawkami było tylko jedno stanowisko i to jeszcze wielkiego wyboru nie było. Może jeszcze się ktoś pojawi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalAle oprócz Koźlaczka w obrębie Jarmarku jest też Brok i Jurand. Ja byłem w niedziele w poszukiwaniu podstawek. Pchli Targ powiększył się znacznie niestety z podstawkami było tylko jedno stanowisko i to jeszcze wielkiego wyboru nie było. Może jeszcze się ktoś pojawi.
Comment
-
Comment