Czy ktoś się wybiera na tegoroczny Jarmark Dominikański w dniach 31.VII -22.VIII? Jest wspaniała impreza, na której można posłuchać dobrej muzyki, napić się dobrego piwka a przede wszystkim można, wyszperać ciekawe butelki, wafle, kapsle, etykiety itp. Moim zdaniem jest to jedna z większych giełd Birofilistycznych w naszym kraju.
2004.07.31 - 2004.08.22 - Jarmark Dominikański -Gdańsk
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Byłem na Świętym Dominiku przelotem i na krótko. Tłum ogromny, ale i sporo ciekawostek. Oczywiście wszechobecny Special. Rzuciła mi się w oczy niesamowita wręcz mnogość wron, sfastyk i innych tego typu pohitlerowskich pamiątek. Ależ tego ludzie powygrzebywali ze strychów i z lasów.
Po za tym zaopatrzyłem się w dwa kufle z przykrywkami. Nie jestem zagorzałym kolekcjonerem, ale podobały mi się (i mojej żonie), a co najistotniejsze dobrze się z nich pije
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego! -
I ja tam byłem
ale nic nie piłem,
bo prowadziłem.
Za to zakupiłem
coś, co pokażę,
jeśli się odważę,
w Tychach jesienią.
Ale się zapienią
co poniektórzy.
( Świetnie mi to wróży )Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
Czyżby jakiś kufel z motywem kocim?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
-
zimno celcie, zimno wszędzie. Czy ktoś zgadnie, co to będzie?Piwo pite z umiarem
-
StaryKocur napisał(a)
zimno celcie, zimno wszędzie. Czy ktoś zgadnie, co to będzie?Comment
-
Comment
-
W istocie. Carlberg wygrał pisaki i żywego pokemona. Gratulacje
No chyba, ze zechce to zamienić na coś, co się znajduje w bramce nr 7.Piwo pite z umiarem
-
....ech
Właśnie wrociłem z tegorocznego rozpoczęcia Jarmarku Św. Dominika.
Jeśli tak ma wyglądać cały jarmark to mnie tam już nie zobaczą.
Ścisk, smród i do tego chamstwo!
... że nie wspomnę o piwieGdzieś tam tylko Koźlaczek zamajaczył.
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Ale oprócz Koźlaczka w obrębie Jarmarku jest też Brok i Jurand. Ja byłem w niedziele w poszukiwaniu podstawek. Pchli Targ powiększył się znacznie niestety z podstawkami było tylko jedno stanowisko i to jeszcze wielkiego wyboru nie było. Może jeszcze się ktoś pojawi.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalAle oprócz Koźlaczka w obrębie Jarmarku jest też Brok i Jurand. Ja byłem w niedziele w poszukiwaniu podstawek. Pchli Targ powiększył się znacznie niestety z podstawkami było tylko jedno stanowisko i to jeszcze wielkiego wyboru nie było. Może jeszcze się ktoś pojawi.Comment