Ktoś wybiera się w tym roku? Można by się ustawić gdzieś na piwko . A tak w ogóle to co myślicie o tej imprezie?
Przystanek Woodstock 2004
Collapse
X
-
celt_birofil napisał(a)
Temat powraca dość regularnieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
To jest link do browar.biz, więc z pewnością będzie aktywny jeszcze długo, długo... Natomiast nie działa, gdyż Celt podał go z błędem, powinno być tak .Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Hipis z konserwy
Tygodnik "Wprost", Nr 1131 (01 sierpnia 2004) aut. Paweł Rusak
cytat:
"Owsiak próbuje ożywić trupa, czyli atmosferę anarchii, wolnej miłości i nieodpowiedzialności."
Cały artykuł o podobnej treści, a więc szkoda miejsca na cytowanie całości.
Moim zdaniem autor totalnie przegiął.Last edited by arzy; 2004-07-28, 09:48."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
jedna wielka komercja
klimatu Jarocina czy Róbrege nic juz nie powtórzyGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
jeśli jeszcze nie zwróciłeś uwagi na taki specyficzny klimacik tutaj na Forum w przypadku imprez - otóż zwykle tworzy się antylista osób które NIE pojadą na daną imprezę i bardzo tego żałują.
niniejszym ogłaszam wszem i wobec że się nie wybieram na WS 2004- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja też nie wybieram się na Woodstock 2004.
Trzeba dodać, że w tym roku nie odbywa się on jak zawsze w Żarach, a w Kostrzynie nad Odrą.
Pierwszego dnia wystapią m.in.: Carrantouhill, Farben Lahre, Grabaż i Strachy na Lachy, Voo Voo, Hey, Dezerter.
Drugiego dnia m.in:Hunter, Armia, T.Love, Twinkle Brothers, Ratatam.
Comment
-
-
Ja jade w szczególności po usłyszeniu, że Armia ma wystąpić w oryginalnym pełnym składzie
Comment
-
-
Niektórzy twierdzą,że z Woodstockiem jest tak jak z pielgrzymką (raz w życiu trzeba być), także mi została jeszcze pielgrzymka bo w Żarach byłem w '98. No ale w tym roku niestety nie jadę do Kostrzyna.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment