IRA w Strzegomiu, 12 września 2004

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Pendragon
    Policzmy wszystkie browary
    Pendragon
    Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
    Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
    Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
    Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...
    2018-04-23, 16:24
  • Gary
    Września, Fabryczna 36, Pijalnia Delfinek
    Gary
    Idąc starą, willową ulicą Fabryczną, natknąłem się na wolno stojącą budę, która od razu urzekła "swojskością". Magnesem były też parasole Fortuny. W środku jak można się domyślić - beczkowa Fortuna. Dostępne było akurat świeże Marcowe Pycha! Przepaść w przypadku...
    2019-10-24, 23:52
  • HaJni
    Problem z wymianą
    HaJni
    Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
    2020-10-14, 17:40
  • pebejot
    Rožmberk nad Vltavou, Pivovar Rožmberk
    pebejot
    Rožmberk nad Vltavou to przepiękna miejscowość w kraju południowoczeskim, położone nad Vltavou.
    Ikoną miasta jest 13-wieczny zamek, wzniesiony w 1262 roku, a od 2023 roku do miasteczka powróciły tradycje piwowarskie.

Dawny browar istniał od 1590 roku, został założony...
    2024-12-31, 11:40
  • ART
    Piwo roku 2006 - piwa do sprawdzenia - ostateczna weryfikacja listy
    ART
    wszystko jak zwykle kłębi się pod koniec roku jeszcze bardziej niż zwykle i mam wielką prośbę do Was. Powtórka z roku 2005

Zostało trochę piw które nie były opisywane juz jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w kończącym się...
    2006-12-24, 04:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...