Radosław Stolar był zespołem sympatycznym. Frontman był wielki i miał grube szkła w okularach. Nie sposób go na ulicy pomylić z kimkolwiek innym. Charakterystyczny jest.
Osobiście żałuję, że to jeden koncert, a nie trasa ogólnopolska
Radosław Stolar był zespołem sympatycznym. Frontman był wielki i miał grube szkła w okularach. Nie sposób go na ulicy pomylić z kimkolwiek innym. Charakterystyczny jest.
Gdzieś Ty to wygrzebał?
Jak możesz podaj proszę linka.
Ostatnia zmiana dokonana przez dkrasnodebski; 2004-10-27, 09:38.
Nie wziąłeś po prostu pod uwagę, że razem z Ironem należymy do samozwańczych managerów Radosława, a jako tacy musimy mieć szeroko otwarte oczy i reklamować Go ile wlezie
PS. Darek - pamiętaj o gratyfikacjach
Ostatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2004-10-27, 10:06.
o kurczaczek! też wpisałam do wyszukarki - 55 dokumentów!
chyba bardziej od obitego ryja i śrutowania na rzecz Małejżonki i Irona, zaczynam żałować po prostu faktu, że nie mnie tam nie będzie ...
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Zythuma mam zawsze na zdjęciach
a poza tym łudzę się, że skoro nie będzie go na tym koncercie, to na jakiejś innej imprezie będzie się musiał pokazać za wszystkich, ktorym udaje się robić zdjęcia w czasami trudnych warunkach
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Premiera porterów ReCrafta Mentor IV Palo Santo i Mentor IV Jeżyna. Podczas wieczoru także wiele okołopiwnych atrakcji i spotkanie z ludźmi z ReCraftu.
Mnóstwo ciekawych piw, promocji, nowości, premier z Polski i z zagranicy. Piwa sprzedawane będą TYLKO na wynos a nie jak w poprzednich latach można było spożywać lane w obrębie sklepu.
Comment