Niech żałują ci, którzy nie byli. Darek z kapelą dali ognia, zwarta ekipa forumowiczów była również (choć z drugiej strony Iron chyba sam sobie nie poradzi z tym waleniem po ryju ). Małażonka awansowała na oficjalnego fotografa D.K. Imielin, a mnie jeszcze teraz kości ze wskazanie na kark bolą.
No, jak się tyle trzepie grzywą, to nie dziwota...
A koncert, faktycznie - jakby powiedzieli w jakiejś modnej radiostacji - "zajefajny". Chłopaki zagrali z czadem, porwali publikę - po takim występie wszystkie sceny w kraju i zagranicą winny stanąć przed nimi otworem. Ci, którzy nie byli - niech żałują.
iron napisał(a) Sie robią
Ale zajmie im to jeszcze na pewno dzisiejszy dzień
I raczej się nie zrobią. Jako autor praktycznie wszystkich zdjęć z aparatu BIGB-y, zabroniłam Ironowi ich publikacji. Zdjęcia otrzyma zespół Radosław Stolar oraz Dom Kultury Imielin. Jeśli oni będą mieli ochotę je opublikować - mogą to zrobić. Osobiście nie mam ochoty na kolejne zagorzałe dyskusje na temat zasadności zamieszczania zdjęć na tym forum
Protestuję przeciwko zagorzałym dyskusjom i w imieniu swoim, a także wszystkich chętnych, postuluję o złagodzenie zakazu.
Jeżeli to nie poskutkuje, apeluję do Radosława Stolara i jego Babki o umieszczenie zdjęć w miejscu ogólnodostępnym dla forumowiczów spoza Warszawy.
Małażonko, widzę że powstał konflikt interesów pomiędzy oficjalnym fotografem a samozwańczym menadżerem
Konflikt - to za dużo powiedziane. Po prostu - poprosiłam Irona by zaprzestał swoich praktyk na moim materiale . A poważnie: wolałabym by zespół sam zdecydował, czy i które zdjęcia mogą być opublikowane - bo prawie za każdym razem, kiedy my prezentujemy zdjęcia - powstają jakieś forumowe niesnaski
Comment