Zythumku! Jakbym zdecydowała się Cię adoptować - jeździłbyś tam gdzie my i byłoby po krzyku! Ale aż taką wariatką, to nie jestem. Dlatego też zrozum, że nie mamy obowiązku ciągnąć Ciebie ze sobą wszędzie, tylko po to, byś nie siał fermentu na forum . Wracając zatem do zdjęć: po poważnej ( ) rozmowie z Ironem doszliśmy do wniosku, że zdjęcia z koncertu pojawią się (to ta dobra wiadomość ). Rozumiejąc fakt, że nie wszyscy życzą sobie pokazywać swoje buziaki - po każdej imprezie daję trzy dni na napisanie mi lub Ironowi na PW o swoich niechęciach (nie dotyczy to oczywiście Marusi i paru innych osób zgłaszających się w tym temacie ). Brak zgłoszenia będzie traktowane jako akceptację na prezentację. Jeśli zaś chodzi o zarzuty Slavoyowo-Zythumowe, to ich nie rozumiem i mam je w nosie. Przy kolejnych, wyssanych z palca zarzutach, zrezygnuję z zamieszczania zdjęć na forum (to ta gorsza wiadomość) – nie zamierzam po prostu bronić się przed bezsensownymi zarzutami.
Wracając do tematu: prawdopodobnie pojawimy się na koncercie, choć nie jest to jeszcze do końca pewne. Napiszę tak: postaramy się. Dareczku - jeśli pojawimy się , dostaniesz płytę dla p. Małgosi. Wam jeszcze nie damy – porobię kolejne zdjęcia i dopiero wtedy nagramy Wam je w komplecie (wiesz, rozumiesz – oszczędność materiału )
Wracając do tematu: prawdopodobnie pojawimy się na koncercie, choć nie jest to jeszcze do końca pewne. Napiszę tak: postaramy się. Dareczku - jeśli pojawimy się , dostaniesz płytę dla p. Małgosi. Wam jeszcze nie damy – porobię kolejne zdjęcia i dopiero wtedy nagramy Wam je w komplecie (wiesz, rozumiesz – oszczędność materiału )
Comment