Chętnych proszę o kontakt.
30.10.2004, Pub Oslo, Spotkanie z Bractwem Piwnym
Collapse
X
-
30.10.2004, Pub Oslo, Spotkanie z Bractwem Piwnym
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Tagi: brak
-
-
No chyba mi się uda - to byłby pierwszy raz i w oslo i na takim spotkaniu.
W poprzednią sobotę miałem być w oslo na koncercie w ramach "Nocy Kulturalnej" ale musiałem na godzinkę wpaść do W-wy i trwało to 8 hfANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
-
-
Arzy napisz coś wiecej, nie wiem czym kusić znajomych, bo samo piwo to mają w "Kongo"fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Szczerze powiedziawszy to nic więcej nie wiem
Czytałem coś na stronie Bractwa Piwnego, że ma powstać Krąg częstochowski czy coś w tym stylu. Może będzie też coś o tym.
Co do piwa to nie wiem jakie leją w Kongo, ale do Oslo waroto przyjść na Beamish Stout, bardzo dobre piwo."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Do Kongo to tylko przez sentyment A o wyborze piw w Oslo słyszałem same positivfANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
A ja tak mimochodem zapytam, czemu ma służyć takie udziwnianie pisowni? Czy polskie Ł jest jakieś niedorobione aby je zastępować surogatem?
****** (autocenzura)Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
kangurpl napisał(a)
A ja tak mimochodem zapytam, czemu ma służyć takie udziwnianie pisowni? Czy polskie Ł jest jakieś niedorobione aby je zastępować surogatem?
****** (autocenzura)"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
-
Spotkanie odbyło się w małym gronie. Myślałem, że zjawi się więcej osób. Atmosfera byla luźna i sympatyczna (nic na siłę).
Ze strony Bractwa Piwnego przybyli: Wielki Mistrz Bractwa Piwnego, Główny Skarbnik Bractwa Piwnego, Sekretarz Kapituły Bractwa Piwnego i jeszcze ktoś, ale nie pamiętam
Troszkę pogadaliśmy o piwie, ogólnie o bractwie, a takżem o możliwości stworzenia kręgu lokalnego w Częstochowie.
Kolejne spotkanie zaplanowane na godzinę 20.00 w nabliższy czwartek. Już we własny gronie.
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
Comment