11.11.04-13.11.04 święto żeberka przy dobrym piwku /STAROPRAMEN/w SVEJKOVEJ GOSPODZIE w Tarnowskich Górach ul. Opolska16
święto żeberka / Tarnowskie Góry
Collapse
X
-
Bardzo niekonsekwetna językowo nazwa. Knajpa powinna się nazywać
Szwejkowa Gospoda, ewentualnie, jeśli już ma być po czesku, to
Švejkova Hospoda.
A te tzw. utopence to istna tragedia! Jak można coś takiego jeść. Raz się na to dałem nabrać w Czechach!
Ale, niezależnie od wszystkiego, oczywiście
MIŁEJ ZABAWY!!
Comment
-
-
Zaraz pojawi się tu Art z informacją o płatnej reklamie na browar.biz
Całkiem słusznie zresztą - koleżanka Jola to nawet nie udaje, że chciała z nami pogadać a adres to sie jej niechcąco dopisał
Comment
-
-
13.XI to sobota... no zobaczymy. Czy ktoś się wybiera? Pytania do Jolabiernacka - wiesz może w jakich godzinach się to odbywa? Czy wstęp jest płatny i ile? I po co zakładasz dwa tematy do tej samej imprezy? Może admin by je połączył?
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Zaraz pojawi się tu Art z informacją o płatnej reklamie na browar.biz
Całkiem słusznie zresztą - koleżanka Jola to nawet nie udaje, że chciała z nami pogadać a adres to sie jej niechcąco dopisał- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Moment, to jest przecież zapowiedź imprezy piwnej. Gdybym zamieścił ją ja, byłoby OK. Ale gdy robi to osoba w jakiś sposób zaangażowana, to jest już reklama? Myślę, że w tym wypadku ART powinien dać wyraz swej skrywanej łagodności
Comment
-
-
arcy napisał(a)
Moment, to jest przecież zapowiedź imprezy piwnej. Gdybym zamieścił ją ja, byłoby OK. Ale gdy robi to osoba w jakiś sposób zaangażowana, to jest już reklama?
arcy napisał(a)
Myślę, że w tym wypadku ART powinien dać wyraz swej skrywanej łagodności- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jako nałogowy konsument chętnie zapoznaję się z informacjami ułatwiającymi lub uprzyjemniającymi spożycie.
Natomiast kol. jolabiernacka - jeżeli na tym zarobi (lub chciałaby zarobić - a takie wrażenie odnoszę) - w te pędy powinna poprosić ARTa o formularz zlecenia - bo w wypadku niedotrzymania dyscypliny w przyszłości będziemy wszyscy zasypywani różnymi dziwnymi ofertami.
PS Ale Gospoda będzie przez nas szerokim łukiem omijana....Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
Comment