jakby trzeba było zrobić jakieś niemoralne zdjęcia na okładkę - zapraszam do mnie do biura skórzana kanapa, którą dziś w nocy wypróbowałam, jest do dyspozycji do spania nawet dla jednego wychudziałego cyborga ledwo starcza, ale do grzesznych rzeczy nadać się może - co skóra, to skóra
19XI2004 - Radosław Stolar Koncert - Warszawa
Collapse
X
-
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła. -
ja? taka słodka i niewinna? skąd te posądzenia?
w końcu kiedyś jakąś płytę będziemy musieli nagrać i to okładka musi być zgodna z image'm grupy, czyż nie?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Nawet niepotrzebny jest tu kreator wizerunku grupy, indywidualne zdolności i chęci do robienia skandali poszczególnych członków bandu zapewnią nam i tak sukces medialny. Stacje, które nie będą puszczały naszej twórczości staną się niemodne, a gazety które nie będą pisały co żeśmy ostatnio nabroili, przestaną być kupowane.
Tak, nie ma to tamto, nadchodzimyComment
-
No to idę, k...a idę!bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Według legend, nie potwierdzanych przez głownego zainteresowanego, Frank Zappa miał zjeść podczas koncertu właśnie kupę. Ta historia krąży po świecie już około 30 lat.
Teraz już wiemy, co musi zrobić zespół, aby przejść do historiiComment
-
Wymyśliłem sobie nowe zajęcie w kapeli. W chwilach wolnych od burd i skandali (ale tylko w tych chwilach) będę pełnił niezwykle przydatną rolę kapelana zespołu dbającego, by sprowadzić "muzyków" ze złej drogi. Będę wtedy tępił zło wszelakie, walczył ze zgorszeniem, brudem, chamstwem i rozwiązłością!
Kto pierwszy do konfesjonału?
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
a można sobie coś z tej panoplii wybrać, np. być tylko rozwiązłym ? czy też trzeba mieć wszystkie wady na raz? a od alkoholizmu też nas będziesz starał sie uchronić?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Można coś wybrać, w dowolnej kofiguracji. Przewidywane są też pakiety promocyjne. Kilka innych niewymieniopnych grzechów oczywiście też może być. Alkoholizm też, rzecz jasna . Tylko uwaga, pokuty będą surowe
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
nie ma sprawy, może być nawet w GW, nakład może i czasami mniejszy od Faktu, ale za to poszerzyłoby to spektrum naszej widowni, gdyby i redaktor Adam się zajął staczaniem się naszego zespołuCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment