Co do zwierząt na scenie mających wzbudzić strach - mogę podwędzić z hodowli w robocie nieco południowoamerykańskich karaluchów (dorosły ma długość ok 8 cm) i moglibyśmy nimi pizgać ze sceny Niby to małe, ale efekt chyba murowany
19XI2004 - Radosław Stolar Koncert - Warszawa
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
eee... nie mogą być aż tak koszmarne! zawsze mogę donieść z domu, bo meine właścicielka "odkryła" ich gniazdo w swoim żarciu
oj, będzie się działo!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
no to porzucamy te mniejsze na te większe i zobaczymy, co się będzie działo... tylko jeden warunek - nie wrzucamy robali do piwa, bo każda kropla cenna
Małażonko, Ironie - ankieta w dziale Spotkania czeka...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
oczywiścieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
o! to ładne jest! a będziesz potem wstawać z popiołów?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
w takim razie uczcijmy Księżniczkę minutą forumowej ciszyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment