emes napisał(a) Stolar to gość, a nie jakiś folksdojcz. No co za arogant.
A od Hanysa w kły jeszcze nie dostałeś?
Czy ja Cię obrażam warszawiaku?Zadałem grzecznie pytanie więć oczękuję grzecznej odpowiedzi.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Ty nie jesteś żadnym Hanysem po tym co masz w stopce i opisach, tylko folksdojczem. Poza tym jak się do kogoś zwracasz, to się go wymienia z dużej litery. Zamiast mi grozić, to zapraszam do wawy, na forum to każdy może być Rambo.
przepraszam, że się wtrącę, ale obrażać się i innych i okładać i w ogóle agresję / nudę swoją miał wyrażać na scenie nowo powstały zespół pietruszkowo-browarowo-sexpistolowy
kiszot> w tym dziale wcześniej jest zaproszenie na koncert Radosława Stolara i recenzje z niego... do tego link do opisu tego wielce szanowanego ursynowskiego zespołu
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
emes napisał(a) Ty nie jesteś żadnym Hanysem po tym co masz w stopce i opisach, tylko folksdojczem.
Ale mi to wcale nie ubliża.A nawet jestem dumny z tego.A w szczególności jak to płynie z ust warszawiaka
emes napisał(a) Poza tym jak się do kogoś zwracasz, to się go wymienia z dużej litery.
Żeby sie do kogoś zwracać z dużej litery to ten ktoś musi najpierw na to zasłużyć.A taki osioł jak ty na to nie zasługuje.
cyborg_marcel napisał(a)
kiszot> w tym dziale wcześniej jest zaproszenie na koncert Radosława Stolara i recenzje z niego... do tego link do opisu tego wielce szanowanego ursynowskiego zespołu
Ja ale dalej nic mi to nie mówi.I jakoś sobie nie przypominam żebym szczególnie uraził pana Stolara.Więc nie wiem czemu ten podciep próbuje mnie obrażać.Chociaż słabo mu to wychodzi.
No proszę, jeszcze nie zagraliśmy ani jednego koncertu a już się bójki szykują. Nasza muzyka NIE łagodzi obyczajów.
A poważnie - wyluzujcie chłopaki. Na spokojnie wyjaśnijcie sobie nieporozumienie na PW.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
A ja właśnie skończyłem Karpackie Mocne.Ale czy odreagowałem?
po prostu ja nie po to dzisiaj kaca przeżyłam, na żarcie czekałam, o kontrakt swój walczyłam, i do biura na noc przybyłam, żebyśmy teraz odwracali uwagę od mojego zignorowanego wątku - to będą te (pół)nagie blondyny dla zwiększenia frekwecji na naszych koncertach, czy nie?
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
cyborg_marcel napisał(a) po prostu ja nie po to dzisiaj kaca przeżyłam, na żarcie czekałam, o kontrakt swój walczyłam, i do biura na noc przybyłam, żebyśmy teraz odwracali uwagę od mojego zignorowanego wątku - to będą te (pół)nagie blondyny dla zwiększenia frekwecji na naszych koncertach, czy nie?
Blondyny - patrz znany z wywoływania choasu, destrukcji i anarchii zespół Chippendales oraz jego support Sextet. To jest dopiero PUNK.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment