GDZIE NA SYLVKA???

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • RAMONEZ
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.11
    • 11

GDZIE NA SYLVKA???

Wiecie moze gdzie mozna uderzyc na Sylwestra w okolicach Kujawsko-Pomorkiego czy nad morzem???Jakis tani nocleg,szama,picie

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
    dadek
    Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
    2024-10-17, 00:22
  • ART
    Poznań, Cybińska 13/1, Tam gdzie zawsze
    ART
    Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
    2023-06-18, 15:10
  • dadek
    Rumunia, Cluj Napoca, Strada Traian Vuia 126, Hophead Brewing [bez wyszynku]
    dadek
    Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
    2023-10-22, 20:47
  • darekd
    Jadrníček, Náměšťák 12%
    darekd
    Browarek z miejscowości Náměšť na Hané znajdującym się w okolicach Ołomuńca. Ta nizinna, środkowa część Moraw nosi nazwę Haná lub Hanácko i znana jest m.in. z upraw jęczmienia przeznaczonego na produkcję słodu.

Więcej o browarze:
    https://www.browar.biz/forum/piwo/piwo-gdzie/knajp...
    2024-11-02, 00:06
  • waclaw67
    Podstawka.Gdzie jej miejsce
    waclaw67
    Może ktoś wie gdzie przypiąć tą podstawkę.Do browaru z awersu czy rewersu ew.na odwrót.Dzięki
    Nigdzie nie mogę jej znaleźć.
    2022-01-09, 15:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...