To moze ja będe jako taksówka ?
Collapse
X
-
To jest temat o ****, kolega niedowidzący?Comment
-
czyli mamy pierwszego zamydlającego??Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
Originally posted by Klosterkeller
Dziękuję Yemmiołko, bez Waszego zainteresowania popadłbym w marazm. Wiem, że żyję. Szykuję małą niespodziankę. Dzisiaj będę prowadził negocjacje. Trzymajcie za mnie kciuki, najlepiej na jakimś kuflu.
ja nie zamierzam intereweniować w tym przypadku po raz kolejny.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Czuwam ale zupełnie mi to nie przeszkadza - poproszę ART'a o wyczyszczenie pól w końcu kwietnia, kiedy przedstawię plan zajęć na maj. Oczywiście nie wszytkich wątków; niedopuszczalne moim zdaniem byłoby zmazanie z pamieci tak istotnych dla działania forum kwestii, jak ustalenie współczynnika wytrzymałości stołów w **** ( co stanie sie czynnikiem normotwórczym dla całego kraju), ze szczególnym uwzględnieniem wybranych cech budowy naszych Forumowych koleżanek.piwo jest lepszeComment
-
zamiast akcji czyszczenia zamieść lepiej temat "****-kwiecień", "****-maj" itd.
gdy się widzi temat ****, to nie sposób powstrzymać się od licznych i wyłącznie pochlebnych komentarzy.
ps. chyba zwalimy się do **** z Prezesową niebawem**** zbliża ludzi... :-]Comment
-
No, koleżanka ma całkowitą racicę
Ja już jestem na głodzie jeśli chodzi o wizytę w ****Comment
Comment