nie nie, muszę wytrzymać do przyszłego tygodnia
Collapse
X
-
wytrzymać cały tydzień bez *****?!! będzie ciężko.
ale oczywiście stawim się w **** śr./czw.!!, bo Ty kolego po postach to jesteś sympatyczny
a ja się nigdy nie mylę.
=================
Wrocław! do raportu!**** zbliża ludzi... :-]Comment
-
Przylazł do mnie Dimczo i odwołał sobotni (20.04)występ. Proponuje przenieść go na niedzielę (21.04) i powiązać z Światowym Dniem Ziemi (22.04). W tym celu obiecuje ściągnąć Niemców, Macedończyków, studentki z Ukrainy i kogo się da - wykonać całodniowe działania na mieście, zakończone jak zwykle w ****.
Może dotrzemy do terrorystów z Gree Peace, aby uświetnili jakimś wykładem, dopóki nie dosięgnie ich moc warki, nasze spotkanie. Zaletą tego rozwiązania jest, że nie wszyscy będa władać językiem polskim biegle i będziemy zmuszeni posugiwać się bardziej bezpośerdnimi środkami komunikacji interpersonalnej. Chętnie rozpatrzę propozycje szanownego Forum.piwo jest lepszeComment
-
Przyszła środa lub czwartek, czyli 17/18 kwietnia, ok, zanotowałam, będęComment
-
Chętnie bym przyszedł, bo nie znam jeszcze nikogo z forum, ale nie wiem czy po ostatnich zawirowaniach związanych z tym chorym podziałem "starzy nowi" życzycie sobie tego, zresztą nie bardzo też wiem gdzie to jest i czy nie będe miał jakiś innych planów.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Piwofil napisal/a
nie bardzo też wiem gdzie to jest
choć i my dokładnie też nie wiemy - po prostu zamykamy oczy i nos spelunkowy sam nas tam zaciąga.
a tak poza tym to nie rozdmuchuj afery - zawsze były podziały na białych, czarnych i szarych, długouchych i wielkobrzuchych.
to się nie zmieni.
a jak masz ochotę na forumowe piwo, to daj cynk, bo my naprawdę nie mamy jakichś faszystowskich uprzedzeń**** zbliża ludzi... :-]Comment
-
yemiołka napisal/a
bo my naprawdę nie mamy jakichś faszystowskich uprzedzeńComment
-
yemiołka napisal/a
bo tego nie wie nikt - dopóki my go tam nie zaprowadzimy
gdzie się piwo warzy
tam się dobrze darzyComment
-
Originally posted by Piwofil
Chętnie bym przyszedł, bo nie znam jeszcze nikogo z forum, ale nie wiem czy po ostatnich zawirowaniach związanych z tym chorym podziałem "starzy nowi" życzycie sobie tego, zresztą nie bardzo też wiem gdzie to jest i czy nie będe miał jakiś innych planów.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment