Kudłaty, doigrasz się w końcu, bądź łaskaw się przestać wpieprzać, bo już przestaje to trawić. Może jeszcze podaj link, co? Jesli nie potrafisz się bawić, to idź do innej piaskownicy.
Collapse
X
-
-
BAJ napisal/a
Hmmm nie zgodzę się z tym twierdzeniem. Zadałem sobie trochę trudu i **** znalazłem. Ale póki co siedzę cicho. Taki skromny jestem.
Comment
-
-
Marusia napisal/a
Kudłaty, doigrasz się w końcu, bądź łaskaw się przestać wpieprzać, bo już przestaje to trawić. Może jeszcze podaj link, co? Jesli nie potrafisz się bawić, to idź do innej piaskownicy.
Comment
-
-
Kudłaty napisal/a
.... że naprawdę tylko idiota się może nie domyśleć.
Tym stwierdzeniem mogłeś urazić wiele osób. Ty byłeś w **** więc znane są Ci wszystkie dane, dlatego nie cwaniakuj tyle.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Ja po prostu znam Wrocław.
Ja bardzo lubię ***** jak i sklep na Gwarnej w , którym często robię zakupy. Wczoraj jak kupiłem skrzynkę to nie mogłem odjechać spod sklepu, tak mnie przyciągał ( a tak serio to akumulator mi padł). A tak nawiasem była bardzo miła pani w sklepie.
Comment
-
-
Kudłaty napisal/a
Naprawdę Cię nie rozumiem. Sami podaliście adres więc trzeba teraz ponieść konsekwencje. Zresztą jest tyle informacji na forum na ten temat, że naprawdę tylko idiota się może nie domyśleć.
Comment
-
-
yemiołka napisal/a
ale oczywiście stawim się w **** śr./czw.!!, bo Ty kolego po postach to jesteś sympatyczny
a ja się nigdy nie mylę.
.... i znowu się nie pomyliłam!
[choć oczywiście wysoce prawdopodobne, że Yendras jest seryjnym mordercą, ale przynajmniej ani na takiego wygląda, ani jak takowy nie pisze. a to już jest coś....! ]**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
Comment