Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
05.07.05, U2 w Chorzowie
Collapse
X
-
nie, no... jakiś sposób, to ja na pewno wymyślę, aczkolwiek najfajniej byłoby mieć bilet, a nie koczować wśród zdesperowanego tłumu, który też biletu nie dostał!
ps. co do biletów na Allegro - tam ludzie zazwyczaj umieszczają zdjęcia, nawet biletów - organizatorzy zamierzają zablokować wszystkie numery biletów, które wypatrzą na zdjęciach i taka osoba ani nie wejdzie, ani nie dostanie kasy z powrotem (o ile tylko technicznie organizatorzy są przygotowani do takiej akcji...)
muszę tam być!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelps. co do biletów na Allegro - tam ludzie zazwyczaj umieszczają zdjęcia, nawet biletów - organizatorzy zamierzają zablokować wszystkie numery biletów, które wypatrzą na zdjęciach i taka osoba ani nie wejdzie, ani nie dostanie kasy z powrotem (o ile tylko technicznie organizatorzy są przygotowani do takiej akcji...)
muszę tam być!Last edited by Ark; 2005-02-15, 20:43.
Comment
-
-
cóż... biletu jednak niet, więc mam 2 propozycje, albo jedziemy i się umiejscawiamy na trawce z piwkiem w pobliżu, albo w jednym z polskich miast robimy sobie swój prywatny zjazd U2.
co Wy na to?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Tego dnia chyba tylko Chorzów wchodzi w grę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Taką jedną wieś położoną między lasem a sezonową rzeczką mógłbym nawet zaproponować
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelwychodzi na to, że chyba jednak Cyborg pojedzie - jacyś chętni na piwko przed/po?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
jest szansa, ze pojedzie i Piecia (odwiedzilby Katowickiego Spiza) - Cyborg - jak cos 10.19 z Centralnego pospiechem, Adam i inni Slazacy - mam nadzieje ze znajdziecie czas na piwko!!
ps. przepraszam za brak polskich znakow - kafejkaLast edited by Piecia; 2005-07-02, 19:46.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia... Adam i inni Slazacy - mam nadzieje ze znajdziecie czas na piwko!!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pieciatak więc jutro laduję na Górnym Śląsku - wątpliwe, żebym dotarł na koncert - ale na piwko - zawsze chętnie!!
ps. swoją droga tajemniczy jesteś - tak jechać na koncert i na niego nie iść ?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
O ile nie zaśpię to piszę się na piwko w waszym towarzystwie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Moi drodzy - to już DZISIAJ!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment