Mystic Festival 29 Maja Chorzów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jarek72
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2002.03
    • 80

Ja będę dopiero między 18-19 ponieważ wcześniej nie mogę, ale i tak wcześniejsze zespoły mnie jakoś mało interesują.

Comment

• szarpik
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2002.02
      • 676

My meldujemy sie na dworcu w Katowicach około 13,30 , potem pieszo na stadion wiec coś około 14
      WWW.EKSTRAKLASA.NET

Comment

• Andrewbrw
        • 2004.03
        • 932

a czy mogę wiedzieć - bilety macie na płytę , czy na trybuny?

Comment

• jarek72
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2002.03
          • 80

Ja mam na płytę. Na trybunach to trzeba mieć lornetkę

Comment

• Andrewbrw
            • 2004.03
            • 932

no ja też mam na płytę... ślepy jestem a pozatym lubię rozpierduchę i już, zawsze biorę na płytę
            Pytam z ciekawości , bo z tego co wiem to ma byc wydzielony sektor pod sceną i chciałbym sie właśnie tam załapać i pewnie trza byc wcześniej , żeby się załapać- tzn dostać tą śmiesszną opaskę......

Comment

• artbiron
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2003.05
              • 112

Ja właśnie pytałem w kwestii tego "SEKTORA" - nazwijmy go fioletowym .
              Jak byłem na Metallice, to ten sektor był dostępny dla pierwszych widzów tzn. pierwsze 1000 osób na każdą bramę. Niestety nie są to wiadomości potwierdzone, bo tak naprawdę, to nikt nie wiedział ile tam z przodu było ludzi .
              Jeżeli tak by było, to trzeba mieć na względzie, że przyjezdni z powiedzmy "nadmorza" mają zwyczaj okupować bramy od ok 6:00. Tak więc jeżeli ktoś chce się załapać blisko sceny, to moim zdaniem trza by być ok 9:00 przed bramą.
              Osobiście też jadę głównie na Ironów, a czekanie 10 godzin na ich koncert nie napawa mnie optymizmem
              PS. Sektor "fioletowy" dlatego, że przy bramie dostawało się fioletowe opaski na nadgarstek - upoważniające do wejścia na sektor.
              PS2. Zawsze można komuś skasować taką opaskę już na terenie stadionu

Comment

• Andrewbrw
                • 2004.03
                • 932

ta 9:00 nie podoba mi się kurde to o której musiłbym wyjechać z Wrocka?mając na uwadze , że koleś co załatwia busa ma bilet na sektor VIP i jego to zgrzewa czy bedziemy o 12 czy 14 ale z tego co właśnie wiem od ludzi , to że dużo osób przyjeżdża na póżniejszą godzinę, więc może jest jakaś szansa zostać fioletowym- a jak nie to tak jak mówisz jakiś wpie... i zdobędę opaskę hehe! co do czekania godzinami to jak było na Metelice? można chodzić wokół stadionu-śa jakies stoiska z żarciem i piwem?

Comment

• darek99
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2002.04
                  • 2147

Jak jest na Śląskim podczas takiego koncertu? , chodzi mi o to czy po wejściu na płytę można wyjść na zewnątrz i ponownie wrócić na podstawie biletu , czy można wnosić napoje w butelkach plastikowych, czy są jakieś miejsca gdzie można coś zjeść.
                  Tak się składa że będę na tym koncercie , byłem już na dwóch koncertach Iron Maiden w Polsce ale na Śląskim będę pierwszy raz i nie bardzo wiem jak tam się to odbywa.
                  Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
                  Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
                  skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
                  Epikur z Samos.

Comment

• artbiron
                    • 2003.05
                    • 112

No więc na Metallice byo tak:
                    Czekasz przed bramką, ochrona trzepie plecaki i to od nich zależy co wniesiesz. Osobiście JAKEKOLWIEK napoje zostawiam w domu, choć widziałem też powyrzucane KANAPKI ?! Nie wiem, komu przeszkadzały, ale mniejsza o to. Bramy są przed wejściem na TEREN STADIONU. Nie należy tego mylić ze STADIONEM Na terenie stadionu są kibelki z dłuuuuugimi doń kolejkami oraz bogate (czyt. drogie) zaplecze gastronomiczne. Z tego co pamiętem dostępna była Coca Cola itp. w plastikach, a za jedzeniem się nie oglądałem, ale podejrzewam, że będzie tego sporo. Z przedartym biletem można chodzić po całym terenie stadionu ile się chce. Na stadion można wejść bramami górnymi - na sektory (dla tych z lornetkami )oraz z dwóch stron tunelami na płytę. Przy każdej bramie i tunelu trzeba pokazać przedarty bilet z sektorem lub płytą. Co do zajmowania miejsc na płycie to chyba jasne: "kto pierwewjszyszy ten lepszejszy" Gdyby jeszcze jakieś pytanka były to służę w miarę możliwości.
                    PS: tylko przed bramami na teren stadionu

Comment

• Andrewbrw
                      • 2004.03
                      • 932

z tym piwem to nie wiem czy nie będzie inaczej bo na Mysticu zawsze jest! ale zobaczymy!
                      a swoją drogą to co do tych ludzi co będą już o 9 rano-co im to da skoro bramy zostaną otwarte dopiero o 12?

Comment

• Andrewbrw
                        • 2004.03
                        • 932

aha ! no i jak jest z tymi opaskami??????????????????? kiedy je rozdają ????? jak wchodzę na teren????przy skasowaniu biletów????

Comment

• Andrewbrw
                          • 2004.03
                          • 932

Potwierdzają się informacje o tym, iż tournee "Eddie Rips Up The World" będzie zaopatrzone w największą scenografię. Oto kilka informacji technicznych:
                          40t sprzętu w 8 ciężarówkach
                          60 techników + 40 pracowników lokalnych
                          25t światła i sound systemów

Backstage:
                          10 garderob – specjalne Band Tuning & Drum Practise Room, a Vocal Room , a Internet Room oraz Locker Area.

Comment

• artbiron
                            • 2003.05
                            • 112

Jest taka tradycja, że bramy okupuje się wcześniej niż zostaną otwarte. Dotyczy to zarówno małych klubów - gdzie chodzi o to, żeby się zmieścić jak i wielkich sal jak Spodek, czy Ludowa - żeby zająć miejsce przy barierkach. Nie wiem jak będzie teraz, ale nawet z tego względu, że pociągi przyjeżdżają o różnych godzinach, należy się spodziewać ludzi już od rana.

Opaski ostatnio rozdawali przy kasowaniu biletów, ale TO NIC PEWNEGO. NIE MA OFICJALNYCH DANYCH O TAKIM ZWYCZAJU

Comment

• Andrewbrw
                              • 2004.03
                              • 932

tak dla podtrzymania tematu :

Comment

• kiszot
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                🍼🍼
                                • 2001.08
                                • 8117

Przez ten cały koncert odwołali mi mecz
                                Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                                1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                                Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                                So von Natur, Natur in alter Weise,
                                Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                                Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

Przetwarzanie...
                                X