kolega masumi, był!
piwo na giełdę załatwił!
a legendy o Relakspolu krążą różne...
i się je obali lub potwierdzi!
a z tego co pamiętam z mojego snu to... chyba mi nie smakowała wizyta
Wracając do głównego wątku wyjście może być w następny czwartek. Sobota odpada, bo w weekendy nie warzą. Z tego samego powodu obejrzeć browar będzie można jedynie do 16:00. Tak ogólnie to zgodę na zwiedzanie już dostałem, tylko teraz czekam na telefon od żony właściciela bo musi tak ułożyć grafik, żeby technolog (też kobita podobno) była akurat w pracy, bo to ona nas oprowadzi. Jestęmy tuż, tuż, jeszcze kilka zdrowasiek...
Właściciele tego browaru poprostu mnie rozwalają Chcieli żeby dzwonić, dzwoniłem! Chcieli żeby przesłać coć faksem, przesłałem! I, co? -dziś muszę znowu dzwonić do nich
jakoś mnie to nie dziwi, bo z nimi trzeba mieć naprawdę dużo cierpliwości obstawiałem, że piszesz o czwartku 14-go kwietnia, ale rozumiem, że termin, może ulec zmianie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
jakoś mnie to nie dziwi, bo z nimi trzeba mieć naprawdę dużo cierpliwości obstawiałem, że piszesz o czwartku 14-go kwietnia, ale rozumiem, że termin, może ulec zmianie?
Piszę o czwartku 21 kwietnia, ale słusznie zauważyłes, że to może ulec zmianie
spoko, spoko... nie zapeszajmy
mam tylko nadzieję, że nie będzie mi to kolidowało z wyjazdem do Zawiercia na lanego bonera i warsztaty piwowarskie we wrocławiu, co zamierzam uczynić w maju.
Dziś wpadłem przy okazji do Browaru Relakspol, rozmawiałem z właścicielem, bardzo wylewny jegomość. Ze względu na mój brak czasu, umówilismy się na przyszły tydzień na sesję fotograficzną ;-) w browarze - biorąc jednak pod uwagę Wasze wcześniejsze doświadczenia - zobaczymy jaki będzie tego efekt. Na koniec zostałem obdarowany kompletem produktów browaru.
Browar jest do sprzedania, jednak cena przedstawiona przez właściciela wydaje mi się bardzo wysoka.
Comment