czy coś się ruszyło w tej kwestii? do Raciborza nie po drodze miałem, w Żywcu jak zwykle brakło czasu na zwiedzanie, krakowski browar przy lubicz jest nie do zwiedzania, a zobaczył bym jak to wygląda od środka w relakspolu. już tyle o nim słyszałem, że chciałbym się naocznie przekonać. pIvo! i jak?
z tego co wiem browar jest do sprzedania od 2 lat! interwencja Shlangiego skończyła się niczym, bo mimo spełnienia wszelkich absurdalnych wymagać Pana Siudka do niczego nie doszło. zresztą kolega pIvo ma podobne doświadczenie, jak kilkunastu innych, którzy próbowali. Bractwo Piwne miało umówioną wizytę, ale woleli pojechać do tyskiego muzeum i sprawa dalej wisi na kołku.
wspomniana stronka nie ma odnośnika na stronie głównej i nie traktowałbym tego do końca serio.
Jak napisał wyżej E-Prezes pan S. sprzedaje browar od dobrych kilku lat. Z tego co kiedyś, gdzieś słyszałem to wtedy cenił go na 3.000.000zł. Chyba trochę dużo. A więc, moim zdaniem potrwa to chwilę, choć ciekawe na ile teraz go wycenił.
przede wszystkim ważne jest zdyscyplinowanie, jeśli umawiamy wizytę na jakis termin to chce wiedzieć na kogo można liczyć (ile to osób). na razie dyscypliny wśród lajboCKów nie widzę to i o wizycie można zapomnieć.
Comment