Wawa, Juwenalia, sobota = 14 maja 2005

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

Wawa, Juwenalia, sobota = 14 maja 2005

w ramach reaktywacji do życia pewnych humanoidalnych, tak się zastanawiam, czy może poza bywalcami warsztatów i innych tego typu imprez, ktoś jednak zostaje w stolycy???
    może by tak poryczeć razem przy piwie (?) podczas Juwenaliów, kiedy chłopcy z Huntera/Paradise Lost/Daab/T.Love będą się produkować na scenie?
    #over!#
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
  • Piecia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.02
    • 3312

ja będę dziś i jutro - Dżem, Hey, T.Love itp.........zainteresowanych zapraszam na PW
    Koniec i bomba,
    Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• Pogoniarz
      † 1971-2015 Piwosz w Raju
      • 2003.02
      • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
      w ramach reaktywacji do życia pewnych humanoidalnych, tak się zastanawiam, czy może poza bywalcami warsztatów i innych tego typu imprez, ktoś jednak zostaje w stolycy???
      może by tak poryczeć razem przy piwie (?) podczas Juwenaliów, kiedy chłopcy z Huntera/Paradise Lost/Daab/T.Love będą się produkować na scenie?
      #over!#
      Paradise Lost -mniam ,mniam T.Love i Daab również ,aj pobrykałbym chętnie

Prawie jak Piwo
      SZCZECIN

Comment

• Hannibal
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.03
        • 1426

Ja to prawdopodobnie bede ze znajomymi wieczorem na Ursynowie, bo maja byc O.S.T.R. i Łona.
        "All the good things for those who wait"

Comment

• sloniatko
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.02
          • 1014

Ja zostaję ale niestety cały weekend mam już zorganizowany
          Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą

Comment

• Ark
            Porucznik Browarny Tester
            • 2003.04
            • 414

Ja tam w stolycy nie zostaję Ale na koncert wpadnę chętnie (mimo nawału zajęć ostatnio )
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• cyborg_marcel
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 3467

czyżby chęć poszalenia w młynie i powbijania sobie barierek w żebra malała w narodzie?
              Piecia => a tam od razu PW... to Ciebie trzeba pisemnie osobiście zapraszać?
              jeśli ktoś znajdzie chwilę czasu i odrobinę ochoty na danie upustu swej energii przy solidnym kawałku muzyki klasycznej , to mój nr tel kom chyba wszyscy znacie...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Piecia
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.02
                • 3312

wczorajszy dzień za mną... na Hey spotkałem Hannibala opijającego się leszkiem - dziś wybieram się na T Love - 21 stadion Syrenki.
                Koniec i bomba,

Comment

• Hannibal
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.03
                  • 1426

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia
                  wczorajszy dzień za mną... na Hey spotkałem Hannibala opijającego się leszkiem - dziś wybieram się na T Love - 21 stadion Syrenki.
                  Bo nie było nic innego. Moja wina?
                  A opijałem się wczęśniej mocniejszym alkoholem, wiec leszka traktowałem tylko jako zwieńczenie wczorajszego wieczoru.
                  "All the good things for those who wait"

Comment

• cyborg_marcel
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.03
                    • 3467

a więc... całe szczęście, że niektórzy przygotowują się kilkoma domowymi wyrobami (i nie tylko) przed wyjściem na koncert, na którym segregacja płciowa panuje jak szlag - niektórych biorą za panienki i muszą stać w kolejce, coby ich panienka obmacała a potem do jeszcze następnej kolejki, coby usłyszeć, że wstęp tylko dla studentów i osób im towarzyszącym [no ale od czegóż umiejętności bajerowania niewinnej młodzieży...]

piwo niesłuszne ideologicznie pominę, ogólnie było miło

panowie z Paradise Lost urządzili dyskotekę - jedynie przy 2 (słownie: dwóch) kawałkach dało się poskakać, a w sumie tylko trzy można było wyryczeć [aczkolwiek niektórzy ryczeniem w przerwach nadrabiali...]
                    trzeba przyznać, że jedynie Gregory, na żywo, przed koncertem, wyglądał nad wyraz... hmmm... korzystnie brak energii na scenie i wypieszczony look pominę, ale ogólnie było poprawnie - tylko mi ciężko dogodzić...

Hunter - równie miło, było "Fallen", kilka starych i nowych kawałków

Daab - dobra dawka pozytywnej energii, pełna klasa i w ogóle

pozdr. dla panów ze Stodoły, którzy wtajemniczyli mnie w arkana ostatnich wydarzeń muzycznych w tym mieście

brak pozdr. dla młodziana, który usiłował mi wmówić, iż Paradise'i są zespołem satanistycznym

ps. nareszcie to , o czym marzyłam - opisać imprezę tuż po powrocie z niej, a w lodówce się chłodzi ...

Comment

• cyborg_marcel
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.03
                      • 3467

ps. 2. Arcy'emu i Abernackiemu podziękowania za cierpliwość w czasie moich pijackich telefonów, a Kocura przepraszam, jeśli mu tel kom dziwnie dzwonił

ps. 3. M&A, to był utwór specially for you na ten weekend, mam nadzieję, że jakość dźwięków docierająca spomiędzy barierek i wygolonych ochroniarzy była w miarę...

za wszystkich wygłupiających się zdrowo na koncertach

Comment

• Piecia
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2002.02
                        • 3312

wróciłem - Daab i T love - pierwsza kalsa choć Muniek mógł zagrać jeszcze parę kawałków....i dziś zamiast Leszka piłem....Zwierza ze Zwierzyńca!!! dzień dobry bardzo...
                        Koniec i bomba,

Comment

• Ark
                          Porucznik Browarny Tester
                          • 2003.04
                          • 414

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
                          a więc... całe szczęście,... (ciach)... za wszystkich wygłupiających się zdrowo na koncertach
                          Też uważam, iż fajnie było
                          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• emes
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.08
                            • 4275

A dziś amatorska liga piłkarska, w której gra np. Żą i Słoniątko miała mieć mecze tam gdzie był koncert Paradise Lost. Mecze się nie odbyły , bo po koncercie tejże grupy nie można było bramek znależć Kto jeszcze był na tym koncercie ? Sprawcy są poszukiwani

Comment

Przetwarzanie...
                            X