Czyli co - obstalowałeś już sobie silikonowe implanty
17 i 18 IX 2005 - Tajemnicze koncerty mało znanej kapeli rockowej ;-)
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziW ogóle strona jest kiepska - nie ma zdjęć gołych fanek zespołu oraz ekscesów zza kulis.
Comment
-
-
Na stronie pojawiły się nowe utwory a dziś wieczorem (między 20 a 22) w radio prorock.eu będą nas puszczali.Last edited by dkrasnodebski; 2007-06-10, 10:28.
Comment
-
-
Chyba trzeba będzie stworzyć nowy temat bo trochę koncertów się szykuje.
Mało znana kapela rockowa szykuje się na podbój naszego pięknego kraju i tak: zagramy
w Warszawie i okolicach (to w najbliższym czasie), Olsztynie, Bydgoszczy, Wrocławiu, Łodzi, Bielsku Białej i Tarnowie. Coś tam jeszcze się znajdzie. Szczegóły na stronie.
Zapraszam serdecznie.
Comment
-
-
Darku kiedy gracie w Bydgoszczy? Niestety tej daty nie mogę znaleźć na waszej stronie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedzi(...)zagramy
w Warszawie i okolicach (to w najbliższym czasie), Olsztynie, Bydgoszczy, Wrocławiu, Łodzi, Bielsku Białej i Tarnowie. Coś tam jeszcze się znajdzie. Szczegóły na stronie.
Zapraszam serdecznie.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziA gdzieś bliżej cywilizacji... np. w Trójmieście?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNarazie pozostają nam tylko nagrania z płyt.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziNiekoniecznie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziO! Poproszę o szczegóły
Możesz mnie podesłać też inne lokale w których idzie zagrać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziMożesz mnie podesłać też inne lokale w których idzie zagrać.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziMenagier ma dzwonić do Ucha.
Możesz mnie podesłać też inne lokale w których idzie zagrać.
Tam Nergal (Behemoth) bezeceństwa odstawiał, więc każdy "młodzieżowy" zespół musi tam zagraćW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziMożesz zagrać u mnie w domu anlplagd jakieś kołysanki bym lepiej zasypiałLast edited by dkrasnodebski; 2008-02-20, 17:36.
Comment
-
Comment