Koncert się odbył , jak zawsze było sympatycznie , dzięki znajomości z liderem grupy Darkiem mogłem z synem wejść na sektor przed samą sceną gdzie nie było ścisku , w tłumie fanów spotkałem Burego Wilka i Wujcia z żonami , od Wujcia dostałem piwo z Browaru Szlacheckiego za które dziękuję , a swoją drogą to nie wiem jak Wujcio to zrobił że wszedł na koncert z piwem
17 i 18 IX 2005 - Tajemnicze koncerty mało znanej kapeli rockowej ;-)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99i Wujcia z żonami- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Frekwencja nie była oszałamiająca, ale króciutki występ był bardzo sympatyczny i jeszcze cukierki dostaliśmy... Co prawda nie byłem w najlepszej formie, ale kontaktowałem na tyle, żeby mi się podobało
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTno no! Wujcio! do raportu
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99[...] od Wujcia dostałem piwo z Browaru Szlacheckiego za które dziękuję , a swoją drogą to nie wiem jak Wujcio to zrobił że wszedł na koncert z piwemWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Mało znana kapela rockowa dorobiła się własnej, działającej strony którą Darek reklamuje w swoim podpisie.
No i z tej strony okazało się, że Darek zwąchał się z byłym gitarzystą Dody - pytanie kiedy sobie przyprawi silikonowe cyckiLast edited by iron; 2007-05-28, 20:57.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNo i z tej strony okazało się, że Darek zwąchał się z byłym gitarzystą Dody - pytanie kiedy sobie przyprawi silikonowe cycki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi(...) pytanie kiedy sobie przyprawi silikonowe cyckiW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
W ogóle strona jest kiepska - nie ma zdjęć gołych fanek zespołu oraz ekscesów zza kulis.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziMało znana kapela rockowa dorobiła się własnej, działającej strony którą Darek reklamuje w swoim podpisie.
No i z tej strony okazało się, że Darek zwąchał się z byłym gitarzystą Dody - pytanie kiedy sobie przyprawi silikonowe cycki
Chciałbym zdementować popelinę, którą sieje Maciek.
Nie miałem okazji poznać a co dopiero zwąchać się z Tomkiem L.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziW ogóle strona jest kiepska - nie ma zdjęć gołych fanek zespołu oraz ekscesów zza kulis.
Jeszcześ nie autoryzował fotek a bez Twojej zgody tego nie umieszczę.
No i jeszcze strona musiała by być od lat 18.
Comment
-
-
No ale mi nie chodziło o Tomka L a o Sebka P, któren to wedle mojej wiedzy też z Dodą współpracował.
A silikony Marusiu muszą być - taki sznytbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNo ale mi nie chodziło o Tomka L a o Sebka P, któren to wedle mojej wiedzy też z Dodą współpracował.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziWybiegasz zanadto w przyszłość. Wedłóg mojej wiedzy Sebastian nadal gra z Dodą.
Comment
-
Comment