Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo
17 i 18 IX 2005 - Tajemnicze koncerty mało znanej kapeli rockowej ;-)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaWeźmiesz, jak ją dowieziemyPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiNadejszła wiekopomna chwila, więc podaję co następuje w kwesti tajemniczego koncertu, tajemniczej kapeli o inicjałach RS
Fakty są takie:
(...)
18 IX 2005 - godzina 15 Warszawa, Podzamcze
Dareczku my jako fani z Wybrzeża pojawimy sie na tym koncercie!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaDareczku my jako fani z Wybrzeża pojawimy sie na tym koncercie!!
Jakieś piszczące fanki?
A może jakieś groopies (chyba jakoś tak to się pisze)?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiWygląda na to, że niedzielny koncert odbędzie się o 14 (najpóźniej 14.30) a nie jak pisałem wcześniej o 15.
Koncert przesuwacie, żeby nie narażać siebie na dobiegające z tłumu "Zaraz będzie ciemno"?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikDlaczego, Jarku?
Koncert przesuwacie, żeby nie narażać siebie na dobiegające z tłumu "Zaraz będzie ciemno"?Last edited by dkrasnodebski; 2005-09-13, 09:29.
Comment
-
-
Kto się wybiera i na który koncert bo są dwa w sobotę i niedzielę ,
tak tylko pytam bo też będęCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Mnie niestety nie będzie , ostatni weekend wakacji spędzam jeszcze poza Warszawą .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaBędziemy, nawet trzeźwi, co by koncert dobrze nagrać....
Comment
-
-
Ja postaram się być na jednym z dwóch,ale jeszcze nie wiem na którym. Oba mi trochę kolidują z planami wizytacji rodzinnych, ale chyba coś da sie zrobić. Czy, któryś jest zapowiadany jako dłuższy, lepszy?
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoA dystrybucja nagrań będzie?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment