Nie wiem czy temat byml czy nie niechce mi sie sprawdac zreszta niemialem ostatnio neta wiem jedynie ze byla niezla biba szkoda ze niewzilem pomidorow jak spiewala mandaryna rodowiczka dala rade zarowno jak sumplastic i kabaret kon polski rodowiczki niedoczekalemogolnie impreza wypas piwo panienki muzyka terazmn ide spac bo jestem mocno zawiany
Przystań Bosmana - wielki final
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piecyk_gazowyNie wiem czy temat byml czy nie niechce mi sie sprawdac zreszta niemialem ostatnio neta wiem jedynie ze byla niezla biba szkoda ze niewzilem pomidorow jak spiewala mandaryna rodowiczka dala rade zarowno jak sumplastic i kabaret kon polski rodowiczki niedoczekalemogolnie impreza wypas piwo panienki muzyka terazmn ide spac bo jestem mocno zawiany
jeszcze nigdy nikomu nie zazdrościłam zawiania..., a Tobie takiego zawiania jednak dziś zazdroszczę...dobranoc, Piecyku Gazowy
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piecyk_gazowyNie wiem czy temat byml czy nie niechce mi sie sprawdac zreszta niemialem ostatnio neta wiem jedynie ze byla niezla biba szkoda ze niewzilem pomidorow jak spiewala mandaryna rodowiczka dala rade zarowno jak sumplastic i kabaret kon polski rodowiczki niedoczekalemogolnie impreza wypas piwo panienki muzyka terazmn ide spac bo jestem mocno zawianyzupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Jutro czyli 9.09.2006. Final Bosmana!!! Impreza rozpoczyna sie o 16:00
Nie jak zawsze bylo na Walach Chrobrego tylko teraz na Pl.Mickiewicza,gdzy tam trwaja prace ziemskie na Walach?
A tak pozatym to wystapia na scenie:
FARBA-17:15
CLASSIC-18:35
PATRYCJA MARKOWSKA-20:35
I HIT WIECZORU BONEY M-22:35
wszystkim zycze milej zabawy kto bedzie.
Comment
-
Comment