Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31
24.09.2005 Sting - koncert w Warszawie
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
już zdjęli. ciekawe czemu? to nielegalne? niezgodne z regulaminem?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja niespodziewanie wygrałem w wewnętrzym losowniu bilet na koncert Stinga. Ale pójdzie kolega, bo mnie zaczyna dopadać jakieś wstrętne choróbsko znowu. Cholewcia - jak mam szczęście to tylko w pechuLast edited by adam16; 2005-09-19, 11:34.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
heh dzięki, ale jak wspomniałem drzewiej - będziemy lansować domowe browary obwoźne pod Opolem więc sam rozumiesz priorytety, hihi.
Tak więc Młodego może z Jarkiem lat 12 zostaw, pewnie się dogadają- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
W końcu dzieciak wylądował u szwagra i mogłem wybrać się na koncert. Dla tych co nie byli mówię, że nie ma czego żałować. Makowiecki porażka. Kajah zanudziła połowę publiki, same smętne kawałki z nowej płyty, z przebojów zaśpiewała chyba dwa i to z pomocą Edyty Bartosiewicz. Sting ok., ale nagłośnienie tragiczne. Dobrze, że byłem w miarę blisko sceny. Obraz na telebimach rozsynchronizowany z dźwiękiem, tak że gdy Sting skończył śpiewać to na telebimach jeszcze dynamicznie otwierał usta i szarpał struny.
Comment
-
-
To oczekujemy, że organizatorów koncertu trafi grom z jasnego niebabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ja oglądałem w TV. Wszystko fajnie tylko dźwięk raz był mono raz stereo i strasznie mnie to wkurzało.
Pomysł z przerwaniem koncertu i pokazaniem drugiej częśći z godzinnym opóżnieniem był mocno chybiony. Pominięto przynajmniej jeden utwór (zaczynał się z końcem 1 części a w drugiej go nie było). Dobrze jednak, że w ogóle pokazali ten koncert.MM961
4:-)
Comment
-
-
Mi się podobało.
Makowiecki nudny jak flaki z olejem, na dodatek długo już nie słyszałem tak fatalnych i grafomańskich tekstów.
Kayah mi popasowała. Dla mnie jest ona stuprocentową profesjonalistką. Chyba byłem na innym koncercie niż Mistrzu, bo ja słyszałem sporo dynamicznych kawałków...
Sting mnie bardzo zaskoczył. Po pierwsze, mocnym rockowym składem. Po drugie, tym że było stosunkowo mało tzw. hiciorów (pomijając bisy). Byłem bardzo daleko od sceny (przy jednym z wysuniętych do tyłu i w bok telebimów), ale nagłośnienie było tam bardzo dobre. Stinga ledwo co rozróżniałem na scenie
Wielkim minusem był oczywiście obraz nie pasujący do dźwięku. Bardzo mnie też rozbawił pan konferansjer zapowiadjaący z dumą, że zostaną podstawione 3 (sic!) tramwaje
Mam prośbę - co było po Fragile? Nie mogłem niestety zostać do samego końca, bo moja luba szła na 23 do pracy...
Comment
-
Comment