Przez ostatnie pięć lat zawsze w ostatnią sobotę września walę na święto browaru do miejscowości Cerna Hora. Jest to 40 km na północ od Brna. Wspaniała impreza. Na terenie browaru jest praktycznie wszystko. Działa kilka scen, jest co zjeść i wypić. Siedem rodzaji piwa. Na festnie cena zadnego piwa nie przekracza 20 koron za szkalnę. Wieczorem po 20.00 pokaz sztucznych ogni. Warto pojechać. Gorąco polecam wszystkim piwoszom..
Cerna Hora
Collapse
X
-
Tylko po co piszesz o tym w październiku?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotTylko po co piszesz o tym w październiku?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Bo nie bardzo rozumiem jaki jest cel zapraszania na imprezę która już sie odbyła.Zobacz jak milej by było gdyby te zaproszenie było w odpowiednim czasie zamieszczone(czytaj przed imprezą)Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
jest to jak domniemuję impreza cykliczna, więc infomacja przyda się na pewno w przyszłym sezonie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment