W najbliższy wtorek 25.10.2005 odbędzie się koncert rodzinnego zespołu jazzowego we Wrocławskiej Gawrze. Wstęp wolny.
2005.10.25 - Wrocław - Koncert jazzowy w Gawrze we wtorek
Collapse
X
-
A gdzie ta Gawra? Może się skuszę....Comment
-
Koncert okazał się być raczej bluesowy niż jazzowy, ale fajnie było. Szkoda, że nie ma takiej muzyki w Instytucie. Albo że w Gawrze nie ma piwa (tylko Żywiec i Warka - nie próbowałem, widziałem oryginalne kapslochy...)browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
Related Topics
Collapse
-
Niezwykły browar restauracyjny założony w 2017 roku.
Obiekt powstał w dawnej wielkiej hali magazynowej w niezbyt atrakcyjnej dzielnicy miasta, u podnóża ponurego osiedla mieszkaniowego, składającego się z wysokich kwadratowych punktowców.
Niecały kilometr od browaru znajduje...-
Channel: Kolumbia
2020-03-06, 11:49 -
-
Koledzy już dawno napomykali o tym browarze, ale dość chaotycznie w różnych miejscach
.
Na wyspie Uznam, w zasadzie w środku niczego, mieści się browar, restauracja i palarnia kawy.
Nie podaję szczegółów dojazdu, bo w dobie wszechobecnej nawigacji wydaje się to bez sensu....-
Channel: Niemcy
-
-
AIPA z alko 6.0%
(Podobno to klon piwa Siostra Bożenka)
Piwo na koncert na koniec wakacji 2024.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Gaz - średni.
Barwa - jasny pomarańczowy.
Aromat - cytrusy, egzotyka, tropiki,...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-10-30, 15:16 -
-
Jest tu kawiarnia i restauracja. Kuchnia smaczna, obsługa przyjazna i pomocna. Ugoszczeni zostaliśmy po królewsku. Miejsc od groma.
Skupmy się jednak na piwie: Jest tu Miłosław z kija za 13 zł. Z potężnym diacetylem pasuje do obficie maślanych (bardzo smacznych!) posiłków...-
Channel: Wielkopolskie
2024-10-19, 21:08 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment