27.10.2005 Kult we Wrocławiu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marcin_wc
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.09
    • 2115

27.10.2005 Kult we Wrocławiu

W czwartek 27.10.2005 we wrocławskiej hali WFF odbędzie się koncert Kultu, bilety pewnie koło 30zł w Empiku i 35zł przed wejściem, ale pewien nie jestem.

Trochę późno zamieszczam tą informację, ale byłem pewien, że coś o tym na forum będzie, a dopiero dzisiaj skorzystałem z wyszukiwarki.

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Kijów, Revuckovo 15a, Bar Kult.
    bastion
    Duży barak stłamszony wręcz przez okalające go wielkie blokowiska, był celem mojej wizyty po kijowskich mikrusach. Okolica taka sobie, a żar lał się z nieba niemiłosiernie.
    Wręcz wymarzony czas na przepłukanie gardła czymś chłodnym z pianką.

Wnętrze zastawione jest...
    2023-07-09, 16:39
  • MatiWro
    Gdzie we Wrocławiu kupię piwo Bosman i Międzyzdroje?
    MatiWro
    Cześć. Gdzie we Wrocławiu kupię w dobrej cenie piwko Bosman Specjal lub Miedzyzdroje Pils? Detalicznie?...
    2021-06-02, 21:47
  • Piwowar
    Browar "Schwarzer Adler" we Wrocławiu
    Piwowar
    Pisałem już kiedyś o "Czarnej wronie" we Wrocławiu, dzisiaj trochę na temat historii karczmy pod Czarnym orłem.

Karczma z browarem przy ulicy Oławskiej 70, róg Biskupiej, powstała podobno już w 1710 roku, niektóre źródła podają nawet rok 1600. Piwowar Julius Hahn...
    2020-06-14, 11:27
  • dadek
    Oborniki Śląskie, Grunwaldzka 25, Browar Zbrozło
    dadek
    Majowe szlajanie się po Dolnym Śląsku oczywiście obfitowało w wizyty w browarach już znanych, jak i dla mnie nowych. Z tym w Obornikach był pewien problem gdyż w "internetach" nie było żadnego kontaktu do właścicieli. Jechać "w ciemno" nie lubię, jednak przecież na...
    2021-06-21, 21:13
  • Piwowar
    Browar "Nussbaum" we Wrocławiu
    Piwowar
    Niedawno podarowałem pewnemu początkującemu kolekcjonerowi butelkę browaru "zum Nussbaum" i obiecałem napisać mu kilka słów na temat historii tego zakładu. Zacząłem szperać w moim archiwum i okazało się, że informacji jest więcej niż się spodziewałem.

Historia...
    2017-09-25, 22:06
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...