15 XI 2005 r. / Katowice / SBB - koncert.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ZIOMEK2
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.09
    • 2523

15 XI 2005 r. / Katowice / SBB - koncert.

W Teatrze Śląskim im. St. Wyspiańskiego w Katowicach ul. Rynek 2 dnia 15-tego b.m. odbędzie się rewelacyjny(?) koncert zespołu SBB
    z nagrywaniem. Ceny biletów od 40 do 60 zł.PL / os. ale za to masz 5 godzin ! ( słownie: pięć godzin muzyki ! ), chyba z przerwami ?

Impreza zaczyna się we wtorek o godz. 17.00

Tel.:
    - 2599360 ( kasa biletowa ) i inne : 2588967 ( biuro obsługi klienta )

Ja już mam a kto więcej ?
  • ZIOMEK2
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.09
    • 2523

Taka superowa impreza a tak mało nas !

Comment

• ZIOMEK2
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.09
      • 2523

Dodatkowe info : www.metalopolis.pl
      ( bilety, płyty ... muzyka )

Comment

• ZIOMEK2
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.09
        • 2523

moje wrażenia po katowickim graniu j.w.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
        W Teatrze Śląskim im. St. Wyspiańskiego w Katowicach ul. Rynek 2 dnia 15-tego b.m. odbędzie się rewelacyjny(?) koncert zespołu SBB
        z nagrywaniem. Ceny biletów od 40 do 60 zł.PL / os. ale za to masz 5 godzin ! ( słownie: pięć godzin muzyki ! ), chyba z przerwami ?

Impreza zaczyna się we wtorek o godz. 17.00

Tel.:
        - 2599360 ( kasa biletowa ) i inne : 2588967 ( biuro obsługi klienta )

Ja już mam a kto więcej ?
        Tak, to był świetny wieczór z wielkim graniem, można powiedzieć iż SBB przeżywa swą drugą młodość tak podobną do gry z lat 70-tych !!!!!

SBB w składzie: Józek Skrzek, Antymos Apostolis oraz Paul Wertico ( współpraca z P.Methenym ) pokazali jak grać się powinno w dziedzinie rock'a !
        Ich wszelkie solówki łącznie na perkusje Panów: A.A. / P.W. były godne polecenia i młócenia na okrągło !
        Wszystko oscylowało wokół płyty " New Century " jak i starszych kawałków, coś w rodzaju - " Music Is My Life ".

Wcześniej wystąpiły grupy nowego pokolenia w tej dziedzinie czyli Landmarq, brytyjska formacja neoprogresywna
        ( coś w rodzaju: Marilion, Camel, Genesis ... ) oraz polski Quidam głównie z krążkiem " surRevival " ...
        Wszystko było rejestrowane na DVD, zaś z pięciu godzin grania zrobiło się prawie siedem !!!
        Te ostatnie kapele pozostawiły na mnie najlepsze wrażenia !

Dalsze :
        podatki,podatek dochodowy, audyt, rewizja, badanie bilansu, audyt wewnętrzny, wycena udziałów, wycena firmy, wycena, likwidacja, likwidacja spółki, likwidacja działalności,przekształcenie firmy, przekształcenie, rachunkowość, ksiŤgowość, zakładowy plan kont, zpk, organizacja rachunkowości, listy płac, ZUS, wat, Vat, Cit-2, Vat-7, księgowość zarządcza, MSR, międzynarodowe standardy rachunkowości, ksiŤgowy, główny księgowy, kontroler finansowy

Domena sbb.pl jest wystawiona na sprzedaż w serwisie premium.pl. Domena oczekuje na oferty zainteresowanych, zachęcamy do zakupów.

j.w.

Zapomniałem, ktoś poszukuje wokalistę do muzyki j.w.
        tel.: 0504489201, 0501531265
        Last edited by ZIOMEK2; 2005-12-14, 22:12.

Comment

Przetwarzanie...
        X