Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
2006.09.16 - Bielkówko, III Koźlaki Bielkowskie
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesno, no... fajowa impreza. może na IV-te dojadęPoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolek...delikatnie mówiąc popieprzony.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratMy jedziemy samochodem lecz nie naszym i nie wiem czy będą miejsca, jak będę coś więcej wiedział to dam znac
Jak nie wyjdzie, to trza się będzie spiknąć gdzieś z huanghuą i zdobyć Bielkówko z buta, albo objazdem przez okoliczne wiochy.
PS Organizator nie przewiduje może jakichś okolicznościowych busów z Gdańska?Last edited by Rolek; 2006-09-13, 13:02.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekPS Organizator nie przewiduje może jakichś okolicznościowych busów z Gdańska?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratMy jedziemy samochodem lecz nie naszym i nie wiem czy będą miejsca, jak będę coś więcej wiedział to dam znacComment
-
Pasuje mi jak ulał. Już wstępnie się Rolkiem sie dogadałem. Miałem zaangażowac moja dziewczyne do podwózki, ale coś nosem kręci.
Szczegóły logistyczne na PW.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
CENNIK KOŹLAKOWY:
Ceny piw beczkowych:
Koźlak nipasteryzowany , Żywe niefiltrowane = 3 zł / 500 ml
Złote Lwy = 2 zł / 500 ml
Porcja kiełbas regionalnych z surówką i pieczywem = 4 zł
Golonka + surówki + pieczywo = 6 zł
Kroma chleba ( 20 cm ) ze smalcem, ogórkiem = 2 zł
A będą jeszcze dania typowo regionalne....SimonComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Simon(...)Koźlak nipasteryzowany(...) = 3 zł / 500 ml
....W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Simon(…)
Porcja kiełbas regionalnych z surówką i pieczywem = 4 zł
Golonka + surówki + pieczywo = 6 zł
Kroma chleba ( 20 cm ) ze smalcem, ogórkiem = 2 zł
A będą jeszcze dania typowo regionalne....Comment
Comment