26 maja tego roku w kędzierzyńskiej hali MOSiRu o godz. 20.00 obędzie się podobnoż jedyny koncert Al Di Meoli. Bilety po 100 zł i 70 zł. Więcej na ten temat tutaj.
26.05.2006 Al Di Meola Kędzierzyn Koźle
Collapse
X
-
26.05.2006 Al Di Meola Kędzierzyn Koźle
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DTagi: brak
-
-
Bilecik zabezpieczony, Azoty zaczynajcie się okopywać- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Azoty burczały i trzeszcały
Koncercik pełen smaczków, gorących rytmów, tradycyjnie misternych partii gitarowych a na koniec Al i przede wszystkim Gumbi Ortiz (instr. perkusyjne) porwali stare wysiedziane zatyłki z krzeseł i wszyscy ruszyli pod scenę m.in. do jednego ze starszych utworów z płyty "Elegant Gypsy" (mój faworyt zresztą ). Do tego Mario Parmisano na klawiszach (szczególnie energetyczne partie na "pianinie") na perkusji Ernie Adams (wypasione momenty gdy bębnił wyłącznie z Ortizem) a także świeży w składzie basista Andreas Walesiak dopełniał całość.
cudne 2,5 godziny warte każdej złotówki. ku memu zdziwieniu hala nie była zbytnio oblegana, ale koncert nie był jakoś szczególnie promowany.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment