VOOVOO, Wro., 17.04.02

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • yemiołka
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.02
    • 1012

VOOVOO, Wro., 17.04.02

VooVoo promuje "Płytę"
    17.04., 20:00 klub WZ
    w przedsprzedaży: 20 PLN
    przed koncertem: 25
    **** zbliża ludzi... :-]

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Nowa Wytwórnia, Hazy APA
    e-prezes
    Nie jestem obecnie wielbicielem apek srapek, więc mogąc się mylić nie powiem, że hazy apa to dla mnie jakiś wymysł.

Od razu widać skąd nazwa, bo piwo nie jest przejrzyste, ale do "soczków" z półki kraft daleko.Aromat nie jest jakiś mocny, ale od razu czuć z czym...
    2021-11-07, 21:24
  • darekd
    Bergbräu Uslar, Axel's Schuuulz Pils
    darekd
    Piwo promuje Axel Schulz, były znany niemiecki bokser. Sprzedaje się w jednej z sieci napojowej w Niemczech.

11% ekstr., 4,9% alk.

Aromat - wyraźny chmiel
    Piana - wysoka, trwała, trochę zostaje na szkle
    Barwa - jasne złoto
    Wysycenie - wysokie, musujące...
    2020-10-13, 21:28
  • zythum
    23.05 Warszawa, CDQ (ul. Burakowska 12)
    zythum
    Chutir (ukraińska kapela folkowa) Zythum- słuchałem ich MP3 - warto pójść na ten koncert.

Zapraszamy na koncerty jednego z najlepszych zespołów folkowych w Polsce grających muzykę ukraińską.

23.05 Warszawa, CDQ (ul. Burakowska 12), 20.00, 10 zł (w...
    2004-05-21, 14:21
  • heckler
    Zabrze, gdzie na szybkie piwo?
    heckler
    W sobotę wybieramy się na koncert do Klubu CK Wiatrak i przed tymże koncertem będziemy mieli wolne może ze trzy godzinki. Pytanie brzmi: czy gdzieś w pobliżu , wiatraka, można napić się jakiegoś ciekawego piwa i przy okazji coś smacznie zjeść?? Niekoniecznie musi być to w tym samym lokalu.
    2019-11-28, 16:00
  • ART
    Śrutownik stołowy Porkert w przedsprzedaży tylko do 20 IX 2010 w specjalnej cenie
    ART
    Jako że fabryka Porkerta już dawno temu ogłosiła upadłość, a mamy jeszcze dostęp do ostatnich sztuk tych solidnych i stosunkowo tanich śrutowników stołowych, proponujemy skorzystać z naszej specjalnej oferty przedsprzedażowej aby zapewnić sobie jeszcze jedną z ostatnich sztuk dla siebie:...
    2010-09-15, 13:43
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...